Impotent la 25 de ani
Buna ziua!
Totul a început în 2018, la 22 de ani când am fost diagnosticat cu tulburare de panică și sindrom anxios depresiv. Încă de la 22 apăreau primele erecții slabe, iar după ce m.am apucat de tratamentul cu Dulsevia si Imovane, erecțiile s.au dus definitiv. Urmez tratamentul cu aceste medicamente de 3 ani de zile și aproape am renunțat la ele (am redus la doza minimă). Cu toate acestea nu este nici cel mai mic progres. Erecțiile matinale sunt extrem de rare și foarte slabe.
De anxietate m.am tratat cu succes la psihoterapeut și preot, dar sunt captiv in cercul vicios impotența-depresie.
Încerc să mă obișnuiesc cu ideea că viața sexuală și căsătoria vor deveni o fantezie.
Totul a început în 2018, la 22 de ani când am fost diagnosticat cu tulburare de panică și sindrom anxios depresiv. Încă de la 22 apăreau primele erecții slabe, iar după ce m.am apucat de tratamentul cu Dulsevia si Imovane, erecțiile s.au dus definitiv. Urmez tratamentul cu aceste medicamente de 3 ani de zile și aproape am renunțat la ele (am redus la doza minimă). Cu toate acestea nu este nici cel mai mic progres. Erecțiile matinale sunt extrem de rare și foarte slabe.
De anxietate m.am tratat cu succes la psihoterapeut și preot, dar sunt captiv in cercul vicios impotența-depresie.
Încerc să mă obișnuiesc cu ideea că viața sexuală și căsătoria vor deveni o fantezie.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1disfunctie erectila
- 2disfuncţie erectilă
- 1ar putea impotenta aparuta la virsta de 65 ani sa duca la o gelozie bolnava?
- 6Impotenta, disfuctie erectila, masturbare precoce!
- 4impotenta sau.
- 19impotenta?
- 2Disfunctie erectila?!
- 0Posibila corelatie intre scolioza lombara de aproximativ 7 ani si disfunctia erectila
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 4Impotenta, libidou scazut, erectie foarte slaba - Va rog un raspuns
- 5Vascularizare slaba???
- 1ajutati-ma va rog - problema in legatura cu penisul meu
- 3Disfunctie erectila
- 3Probleme sexuale
- 1Sa fie impotenta?
- 5Probleme erectie, apetit sexual
- 9Disfunctie erectila 20 ani
- 1Disfunctie erectilă ! Putin ajutor...
- 4Vreau să îmi înţeleg partenerul - probleme de impotenţă
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila Impotenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: