Imobilizat, Coxartroza bilaterala si insuficienta cardiaca
Buna tatal meu are 60 ani, este de langa Cluj, este bolnav de coxartroza de vreo 10 ani, este operat de coxartroza, proteza sold dreapta si de 1 an si jumatate a ramas imobilizat la pat. A fost si la recuperari dar fara rezultat insa. Pe langa asta mai are si alte boli: Insuficienta cardiaca congestiva NYHA III/IV, Cardiopatie ischemica, Infarct miocardic inferior sechelar, Accident vascular ischemic in antecedente si altele.
Medicamente: Amlodipina, Detralex, Gopten, Carvediol si foarte multe altele, dupa fiecare consultatie.
Sunt foarte disperata si sincer nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai incerc.Am trimis e-mailuri la multe clinici, si in Italia pentru ca eu sunt aici, dar am primit putine raspunsuri si evazive.Dar nu as putea sa-mi pierd speranta si sa il las asa fara sa mai incerc desi ma simt foarte neputincioasa si starea lui se inrautateste zilnic.
V-ati ruga foarte tare sa ma ajutati cineva, indiferent cat ar costa tratamentul. -
Medicamente: Amlodipina, Detralex, Gopten, Carvediol si foarte multe altele, dupa fiecare consultatie.
Sunt foarte disperata si sincer nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai incerc.Am trimis e-mailuri la multe clinici, si in Italia pentru ca eu sunt aici, dar am primit putine raspunsuri si evazive.Dar nu as putea sa-mi pierd speranta si sa il las asa fara sa mai incerc desi ma simt foarte neputincioasa si starea lui se inrautateste zilnic.
V-ati ruga foarte tare sa ma ajutati cineva, indiferent cat ar costa tratamentul. -
1 comentarii
Multumesc pentru raspuns.Si tata cate pastile ar trebui sa ia pe zi?ca sa stiu cate sa-i comand.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: