imi transpira palmele si picioarele, cand stau relaxat
Salut! imi transpira palmele si picioarele, nu din cauza emotiilor sau ceva de genu cum incearca multi sa spuna, pur si simplu cand stau in pat si ma uit la un film incep sa-mi transpire si mi se racesc f rau, vara la 30 de grade le am ca gheata si transpirate, am fost si la endocrinolog si mi-a vazut tiroida care a iesit perfecta, chiar nu a stiut de ce la sunt simptomele astea...
1 comentarii
Rclau
chiar ieri am vazut o stire despre chestia asta si zicea ca persoanele care sufera de aceasta problema, are problema cu inima, cu tensiunea si in ultima faza ar fii diabetul(mai degraba un simptom al diabetului)...precizez ca a fost dat un reportaj despre maini, picioare reci si transpiratie rece...nu sunt doctor sa stiu de la ce vine s-au care e problema dar un sfat ar fii sa intrebi mai multi medici(poate asa aflii de unde e problema).sanatate multa iti doresc!!
chiar ieri am vazut o stire despre chestia asta si zicea ca persoanele care sufera de aceasta problema, are problema cu inima, cu tensiunea si in ultima faza ar fii diabetul(mai degraba un simptom al diabetului)...precizez ca a fost dat un reportaj despre maini, picioare reci si transpiratie rece...nu sunt doctor sa stiu de la ce vine s-au care e problema dar un sfat ar fii sa intrebi mai multi medici(poate asa aflii de unde e problema).sanatate multa iti doresc!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 5Transpiratie la cap, fetita de 6 ani
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 4maini si picioare transpirate si vinete
- 4Transpiratii reci noaptea
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 8transpiratie excesiva la fund cu un miros ingrozitor
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 5Transpiratie in somn
- 1transpiratie in zona capului
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 17Probleme digestive?
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 0Transpiratie cand este frig
Mai multe informații despre: transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: