imi puteti raspunde si mie...

25-03-2007
ramona.n
Nu este medic/terapeut
ramona.n
am avut o tema "kinetoterapia lehuzei cu simfioloza" si de simfioloza nu am auzit :(((( si nici nu gasesc termenul in dictionarele medicale.poate am inteles eu gresit.va rog sa ma ajutati si sa'mi spuneti termenul corect.sau unde as putea gasi documentatie despre aceasta tema...va multumesc
9 comentarii
0
26-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna ramona! n-am auzit si am cautat si in dictionarul meu medical, care le stie pe toate. o fi ceva legat de durere la simfiza pubiana ? o sa imi intreb colegii de specialitate balneo-fizio-kinetoterapie si poate aflam ceva. Dar pana atunci, nu poti cere explicatii de la cel care ti-a dat tema? spune-i omului ca nu ai gasit, asta este!
0
ramona.n
Nu este medic/terapeut
ramona.n
multumesc mult.nu prea dau de respectiva persoana si cam trebuie sa ma descurc singura...e legat de recuperare sigur.si nu pot skimba sb acum...nici nu stiu unde sa ma interesez
0
ramona.n
Nu este medic/terapeut
ramona.n
si daca va mai ajuta cu ceva 2 dintre subiecte sunau cam in felul urmator."KINETOTERAPIA LEHUZEI CU EPIZIOTOMIE"
" KINETOTERAPIA LEHUZEI IN INCONTINENTA URINARA"
0
27-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
colegii rezidenti de la recuperare inca nu au primit bibliografia, asa ca nu atiu ce sa iti recomande, dar ne mai interesam. pana atunci mai cauta si tu pe google ceva gen "recuperarea lehuzei". mai vb. pa!
0
19-04-2007, ora 00:00
ramona.n
Nu este medic/terapeut
ramona.n
nu am mai vorbit de ceva vreme dar hristos a inviat pt inceput.vroiam sa va intreb daca ati mai aflat ceva legat de subiectul acela care imi da mari dureri de cap:).de acel profesor momentan nu am cum sa dau.va rog sa'mi dati un raspuns in caz de ati mai aflat ceva...va multumesc
0
23-04-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna Ramona! din pacate colegii nu au primit noua biblografie si nu prea stiu ce sa iti recomande...:( Din ce oras esti? In Cluj, spre exemplu, este Scoala Mamei, unde sunt oameni care se ocupa de gimnastica gravidelor. Acestia ar trebui sa stie si despre recuperarea lehuzei, daca mergi sa vb cu ei. Sau daca vrei sa cauti articole medicale, in limba engleza, intra pe www.pubmed.gov. Sper sa ai mai mult succes!
0
24-04-2007, ora 00:00
ramona.n
Nu este medic/terapeut
ramona.n
sunt din iasi.va multumes pt ajutor.sper ca nu a fost un deranj.as vrea sa va rog, daca puteti lua legatura cu un kinetoterapeut.va rog sa intrebati de documentatia pt kinetoterapia in ginecologie.sau macar cateva subiecte pt o lucrare de licenta.un subiect pe care se poate documenta cu usurinta.va multumesc mult
0
08-05-2007, ora 00:00
ramona.n
Nu este medic/terapeut
ramona.n
sunt din iasi.va multumes pt ajutor.sper ca nu a fost un deranj.as vrea sa va rog, daca puteti lua legatura cu un kinetoterapeut.va rog sa intrebati de documentatia pt kinetoterapia in ginecologie.sau macar cateva subiecte pt o lucrare de licenta.un subiect pe care se poate documenta cu usurinta.va multumesc mult
0
11-05-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
Buna Ramona! Eu sunt din Cluj... ar fi bine sa mergi sa te interesezi de un kinetoterapeut la Facultatea de Sport din Iasi. Sau sa intrebi ceva ginecolog daca stie unde este Scoala Mamei in Iasi...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul