Îmi fug genunchii

14-05-2019
SGiulia
Nu este medic/terapeut
SGiulia
Bună ziua! Am pățit acum vreo 4 ani (posibil chiar 5), să sar coarda în cameră, și să simt cum rotula mi se duce in fata, apoi se pune la loc. Nu am fost la un doctor specializat, ceea ce știu că este foarte rău, dar totuși, doctorul de familie mi-a sugerat niște genunchere speciale de la farmacie. Ciudat este că la piciorul stâng nu am pățit-o atât de des precum la cel drept. De un an de zile, nu mi-au mai sărit, sau chiar dacă mi-au sărit, au făcut-o pentru o fracțiune de secundă(și nu m-au mai durut).Atâta tot. Ce ar trebui sa fac? Oare ar trebui sa merg la doctor? Sau sa incerc sa forțez genunchiul? Îmi e frică să alerg... Însă, acum 3 săptămâni am coborât scările și am simțit aceeași senzație oribila(simt cum oasele și rotula se deplasează si se pun la loc într-o fractură de secundă). După toată senzația dureroasa, nu pot sa merg bine. Genunchiul mă doare și îmi e foarte sensibil. Vă rog frumos ajuta-ti-ma...măcar cu un sfat !
1 comentarii
0
18-05-2019, ora 01:05
SGiulia
Nu este medic/terapeut
SGiulia
E destul de dificil în cazul meu (zic! ) Pentru că e ciudat... Pe mine nu mă dor decât rar și chiar am fost speriată când mi s-a întâmplat ultima data pentru că trecuse muuuult timp de când mi-a fugit ultima data. Voi incerca sa ajung la medic... Sa incep investigațiile și doamne-ajută, sa fie totul bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.