accidentare genunchi
buna ziu!! in urma cu 3 saptamani la fotbal am simtit un crack la genunchiul drept si senzatia ca mia esit afara lateral si am cazut jos!! am fost la un ortopedic si mia dat doar sa fac fisioterapie si intreruperea serviciului!! 5 zile de frica nu am pus piciorul jos in pamant!! dupa fizioterapie am inceput sa merg in el.. dar nu sunt 100% sigur in picior, cate odata prca are un joc si pocneste! La radiografie la urgente nu a iesit nimic la oase! repet nu mi sa unflat si nu am avut nuci dureri de nici un fel dupa cavatura!! multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg care este intrebarea D-voastra.
De asemenea, nu am inteles tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg care este intrebarea D-voastra.
De asemenea, nu am inteles tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi se misca genunchiul
- 6LIA rupt, LIP afectat, menisc fisuri degen., lez.Lig.lat.
- 15deplasare rotula genunchi
- 15mobilitate redusa la genunchiul stang insotita de durere
- 6rezultat RMN genunchi
- 2Instabilitate genunchi - RMN
- 7Traumatism genunchi; am facut fizioterapie, gimnastica medicala si simt inca dureri
- 26Artrita reactiva
- 0Intrebare genunchi - putina durere si faptul ca nu-l simt la fel de puternic ca inainte
- 1Îmi fug genunchii
- 1Genunchi slabiti
- 1Cum imi dau seama daca m-am vindecat
- 1Ligament încrucișat, îmi fuge genunchiul în față sau în spate
- 1Entorsa - e normal sa fuga genunchiul de sub mine când merg?
- 0Instabilitate patelofemurala
Mai multe informații despre: instabilitatea genunchiului