imi apar niste pete

18-01-2006
Bogdan Giuclea
Nu este medic/terapeut
Bogdan Giuclea
Buna ziua, am si eu o intrebare la care as vrea sa-mi raspunda un medic.cateodata cand beau(alcool) si ma incalzesc imi apar niste pete rosii pe piept pe fata sau pe maini, imi mai apar si cand imi este cald dar nu asa vizibile ca atunci cand beau.aceste pete nu dureaza mult, cand ma racoresc(ies afara, sau dau cu apa rece pe mine pe fata)dispar.Ce sunt aceste pete si de la ce apar?ce-mi recomandati?va multumesc
1 comentarii
0
11-02-2006, ora 00:00
kharma
Nu este medic/terapeut
kharma
Faceti alergie la alcool.Ati putea sa luati un medicament pentru alergii, dar nu e cazul.Depinde si de starea psihica in care sunteti atunci.Sa va mai spun sa nu beti deloc, pentru ca nu va prieste? Sau stiti si singur?:).
Petele care apar de la caldura arata o iritatie a pielii, datorata pH-ului acid al transpiratiei.In perioadele in care e cald si stiti ca vor aparea puteti sa folositi o solutie de bicarbonat de sodiu cu care sa va clatiti corpul dupa dus/baie, zilnic(2 linguri de bicarbonat la 2 litri de apa, agitat si lasat sa se depuna cateva minute). Evitati bauturile acidulate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.