Homeopatia ajuta in boli psihice?

03-06-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Ajuta homeopatia in boli psihice?
Sa mă duc la un homeopat?
Medicamentele psihiatrice interferează cu cele homeopate?
A fost cineva la homeopat și a fost ajutat?
6 comentarii
2
03-06-2022, ora 23:51
Anonimul1000
Nu este medic/terapeut
Anonimul1000
Homeopatia este o medicina alternativa fara baze științifice acționând exclusiv prin efect placebo(adică e că și când ai lua o pastila de zahar sau ser fiziologic)ea constă în tratarea unei boli folosind substanță care a produs o modificare patologica supusă la diluții de 100 de ori până principiul activ dispare aproape complet deci te poate ajuta doar dacă ești sugestionabil și îți recomand mai degrabă psihoterapia!
1
04-06-2022, ora 00:02
360
Nu este medic/terapeut
360
anonim, zi-mi de unde ai luat informatiile astea, ca sa stie si altii de unde sa nu citeasca astfel de tampenii.

pt vermus... homeopatia interactioneaza cu medicamentele. iar medicamentele sunt mai eficiente
1
04-06-2022, ora 00:21
Anonimul1000
Nu este medic/terapeut
Anonimul1000
Homeopatia este o pseudoștiință și am citit în sute de cărți despre homeopatie, înainte să comentezi măcar citește ce scrie pe Wikipedia despre homeopatie și revino aici cu un comentariu!
1
04-06-2022, ora 14:36
360
Nu este medic/terapeut
360
"supusă la diluții de 100 de ori până principiul activ dispare aproape complet "...de unde ai scos-o pe asta?

ai citit sute de carti? yeah right... sper ca ai vorbit metaforic

daca nu ai incredere in homeopatie, inseamna ca nu ai incredere in niciun fel de supliment... corect ? atunci de ce iei vitamine, etc ?

vad ca astia pe wikipedia abereaza... homeopatia nu consta in diluarea substantelor. sau poate confund homeopatia cu un alt termen, care se ocupa cu tratarea bolilor cu ajutorul plantelor.
1
04-06-2022, ora 19:46
Anonimul1000
Nu este medic/terapeut
Anonimul1000
Eu chiar am citit sute de cărți și nu e metaforic, acolo chiar asta scrie că înseamnă homeopatia și nu vorbesc metaforic.
Poate ai dreptate și înțelegem amândoi doua lucruri diferite prin homeopatie.
1
04-06-2022, ora 20:07
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Da, așa e..uneori Wikipedia aberează..și da, homeopatia se ocupa cu tratarea bolilor cu plante.Iar pt cei cu boli psihice trebuie o medicina dura pe care o luam, nu avem ce face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •