Homeopatia ajuta in boli psihice?
Ajuta homeopatia in boli psihice?
Sa mă duc la un homeopat?
Medicamentele psihiatrice interferează cu cele homeopate?
A fost cineva la homeopat și a fost ajutat?
Sa mă duc la un homeopat?
Medicamentele psihiatrice interferează cu cele homeopate?
A fost cineva la homeopat și a fost ajutat?
6 comentarii
Homeopatia este o medicina alternativa fara baze științifice acționând exclusiv prin efect placebo(adică e că și când ai lua o pastila de zahar sau ser fiziologic)ea constă în tratarea unei boli folosind substanță care a produs o modificare patologica supusă la diluții de 100 de ori până principiul activ dispare aproape complet deci te poate ajuta doar dacă ești sugestionabil și îți recomand mai degrabă psihoterapia!
anonim, zi-mi de unde ai luat informatiile astea, ca sa stie si altii de unde sa nu citeasca astfel de tampenii.
pt vermus... homeopatia interactioneaza cu medicamentele. iar medicamentele sunt mai eficiente
pt vermus... homeopatia interactioneaza cu medicamentele. iar medicamentele sunt mai eficiente
Homeopatia este o pseudoștiință și am citit în sute de cărți despre homeopatie, înainte să comentezi măcar citește ce scrie pe Wikipedia despre homeopatie și revino aici cu un comentariu!
"supusă la diluții de 100 de ori până principiul activ dispare aproape complet "...de unde ai scos-o pe asta?
ai citit sute de carti? yeah right... sper ca ai vorbit metaforic
daca nu ai incredere in homeopatie, inseamna ca nu ai incredere in niciun fel de supliment... corect ? atunci de ce iei vitamine, etc ?
vad ca astia pe wikipedia abereaza... homeopatia nu consta in diluarea substantelor. sau poate confund homeopatia cu un alt termen, care se ocupa cu tratarea bolilor cu ajutorul plantelor.
ai citit sute de carti? yeah right... sper ca ai vorbit metaforic
daca nu ai incredere in homeopatie, inseamna ca nu ai incredere in niciun fel de supliment... corect ? atunci de ce iei vitamine, etc ?
vad ca astia pe wikipedia abereaza... homeopatia nu consta in diluarea substantelor. sau poate confund homeopatia cu un alt termen, care se ocupa cu tratarea bolilor cu ajutorul plantelor.
Eu chiar am citit sute de cărți și nu e metaforic, acolo chiar asta scrie că înseamnă homeopatia și nu vorbesc metaforic.
Poate ai dreptate și înțelegem amândoi doua lucruri diferite prin homeopatie.
Poate ai dreptate și înțelegem amândoi doua lucruri diferite prin homeopatie.
Da, așa e..uneori Wikipedia aberează..și da, homeopatia se ocupa cu tratarea bolilor cu plante.Iar pt cei cu boli psihice trebuie o medicina dura pe care o luam, nu avem ce face.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14boli autoimune
- 2homeopatia poate ajuta pt a avea un bebe?
- 8cum adica fara cafea in homeopatie?
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 34STREPTOCOCCINUM - remediu valoros contra ASLO marit
- 13Tratament homeopat pentru Candida
- 70Intrebare pentru administrator
- 4tratament homeopat folosit
- 4exista tratament homeopatic pentru tulburare psihotica ?
- 23tratarea balbismului
- 8Remediu homeopat candida
- 8tratament naturist homeopat pentru anxietate?
- 21Cum mi-am salvat mana?
- 1tratament homeopat pentru pericardita
- 3va rog un tratament homeopat ptr fibroza aparuta urmare radioterapiei
- 0homeopatia si analiza neliniara NLA
- 0Medic homeopat iasi.
- 1Litiaza urica, tratament homeopat
- 0Posibil reactii adverse?
Mai multe informații despre: Homeopatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: