In ce conditii poate profesa cineva medicina alternativa?
Exista colegii cu ramuri din medicina naturista ca Homeopatie, sau Fitoterapie.iar o persoana care a terminat un astfel de colegiu, fara sa fi facut insa facultatea de medicina, poate acorda consultatii si tratamente daca este bine pregatit..?? multumesc si astept raspunsurile dumnavoastra
Mihai
Mihai
4 comentarii
Draga Mihai, daca mai pui cateva intrebari de acest gen aici ti-as putea numi remediul de care ai avea nevoie - si cred ca il stiu deja - caci toate aceste intrebari pe care le pui denota o anumita fire carecteristica la putine remedii homeopate.
Putini oameni vor, asa ca tine, sa stie inaintea tratamentelui atatea lucruri. Altii in locul tau s-ar fi vindecat de mult, tu esti inca la rubrica informare...si vrei sa sti cu siguranta ca mergi la cel mai bun doctor pe care il poti gasi. Au trecut deja 5 luni de cand ai pus prima intrebare, ai fost macar la vreun doctor de atunci ?
Acest comportament mai aparte este un fel de simptom in homeopatie..:-)
Succes la gasirea medicului si al tratamentului ideal.
Putini oameni vor, asa ca tine, sa stie inaintea tratamentelui atatea lucruri. Altii in locul tau s-ar fi vindecat de mult, tu esti inca la rubrica informare...si vrei sa sti cu siguranta ca mergi la cel mai bun doctor pe care il poti gasi. Au trecut deja 5 luni de cand ai pus prima intrebare, ai fost macar la vreun doctor de atunci ?
Acest comportament mai aparte este un fel de simptom in homeopatie..:-)
Succes la gasirea medicului si al tratamentului ideal.
intrebarea era pentru ca vroiam sa urmex eu un astfel de curs, in conditiile in care mi-am dorit de mult sa fac medicina(si ma apucasem dar am renuntat pripit prin an II) si acum vroiam sa vad ce posibilitati mai am, ce portite. Nu era nicidecum legat de ce zici tu, ca si cum vroiam sa stiu daca cei care profeseaza au medicina facuta, pentru ca au fost atatia care au facut vindecari si nu aveau nici un studiu (din sistemul educational oficial)in domeniu.
Buna, sunsray!
In Romania este obligatoriu sa fii medic, pentru a te specializa in homeopatie ( in fitoterapie nu stiu).
Sper ca nu te-am informat gresit.
Toate cele bune!
In Romania este obligatoriu sa fii medic, pentru a te specializa in homeopatie ( in fitoterapie nu stiu).
Sper ca nu te-am informat gresit.
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14boli autoimune
- 4probleme digestive - tratament homeopat
- 4homeopatia ajuta
- 4tratament homeopat folosit
- 53Incercati homeopatia, ajuta incredibil
- 4exista tratament homeopatic pentru tulburare psihotica ?
- 4tratament homeopat pt.imunitate
- 5homeopatia si copii
- 2Tratament homeopat
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 1osteoporoza si tratamentul homeopat
- 5distonie n.v - recomandare tratament homeopat
- 1HOMEOPATIA poate rezolva cazul meu?
- 3Poate ajuta Homeopatia in tratarea eficienta a coloanei vertebrale?
- 2homeopatia in viroze
- 0homeopatia si ecologia
- 2polipi - tratament hoemopat ?
- 0Medicamente homeopatice cu sau fara prescriptie?
Mai multe informații despre: Homeopatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: