histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

5907 comentarii 1 2 ..... 190191192 ..... 196 197 Înainte ›
0
07-12-2017, ora 06:51
icn
Nu este medic/terapeut
icn
Buna Mant 66, multumesc pentru raspuns.Eu am fost ieri sa ridic rez scris de la CT torace si nu este gata;nici rez testului imunohisotichimic nu e gata, totul se misca greu.Au trecut deja 15 zile de cand am dus probele.Astept aceste rezultate, ca apoi sa merg la medicul radiolog cu tot dosarul.Ieri, cand m-am intors acasa, am avut ceva dureri de burta si picior drept.Poate de la vreme.Nu am mai intrat pe forum, deoarece am tot cautat sa vad ce alimente sunt indicate in boala aceasta
0
07-12-2017, ora 07:27
icn
Nu este medic/terapeut
icn
Da, referitor la alimente.Fiind post e usor fara carne, ou si branza.Dar eu trebuie sa slabesc, am ceva complicatii si vad ca nu reusesc. Macar sa reusesc sa mentin -5 de la iesirea din spital.
Man66, 66 este anul de nastere? Eu sunt in 68 nascuta. Spune.mi pe privat despre radiolog Matei, daca ai idee de la Sp Militar, te rog.Eu sunt op la Elias, deja cu boala asta am mers in 3 spitale: Elias, Univsitar ambulatoriu pentru oncologul de te ia in evidenta si radioterapeut la Militar.Daca poti sa imi dai amanunte in privat, mi-ar fi de ajutor.Am citit in postarile tale ca si tu ai avut o durere de picior, cum s-a rezolvt? Si eu am durerea asta de picior, am 8 saptamani de la operatie, iar doctora mea pare asa de senina la orice durere (aaaa, nu e nimic, asa e dupa operatie).Multumesc si sanatate tuturor
0
13-12-2017, ora 17:58
Anon4
Nu este medic/terapeut
Anon4
Buna ziua! Va urmaresc cu interes de cateva luni, dar nu am indraznit sa scriu. In primavara mama a fost diagnosticata in baza unui CT cu cancer col uterin st 2b. Au urmat 28 ședințe radioterapie si concomitent 4 perfuzii cu cisplatin. Dupa acest tratament s a efectuat inca un CT unde s a constatat reducerea semnificativa a formatiunii. Dupa a urmat operatia de histerectomie totala cu scoaterea tuturor ganglionilor limfatici. Rezultatul histopatologic, conform chirurgului este bun, dar ne a îndrumat la oncolog. Oncologul a spus ca tratamentul dinaintea operatiei si a facut foarte bine efectul, astfel ramanand doar urme microscopice de celule si nu este afectat niciun ganglion. Rezultatul e incadrat ca ypTmiN0Gx. Am intrebat o de ce nu scrie o cifra(T1, T2? Etc) si mi a spus pe motiv ca se vede doar microscopic atat. Operatia in sine arata ok, chirurgul a vazut o dupa aprox 3 sapt, in pliul burtii inca nu s a cicatrizat din cauza grasimii(este mai grasuta). Problema este ca astazi(dupa 2 luni de la operatie) a facut putin mai mult efort.. nu stiu daca are legatura..dar a observat pe chilot o picătură de sange atat. Nu stiu daca ar putea fi de la firele din interior?. Pana acum nu a mai curs sange.(ma refer din vagin nu de la operatie). Oncologul a spus sa faca un CT abdomen pelvis si torace la 6 luni atat..fara alt tratament acum. Ce parere aveti? Multumesc. Sanatate!
0
15-12-2017, ora 06:08
ellabunea
Nu este medic/terapeut
ellabunea
Anon, eu am fost exact in situatia mamei tale, singura diferenta fiind stadiul initial, la mine 3b. Acelasi tratament, tot tumora microscopica la ihc. Usoare sangerari mai pot aparea un timp dupa operatie, mai ales la efort. E mediu umed si bontul vaginal se cicatrizeaza mai greu. Si eu m-am speriat atunci, dar a fost bine pana la urma. Am inceput tratamentul il martie 2015 si in iunie m-am operat. De atunci nu am facut decat investigatiile periodice si tratamentele ptr ce am stricat cu tratamentul initial. Vezica, intestin, ficat. Dar tratament oncologic, nu. Si pana acum vad ca este bine. Organismul a suferit mult atunci si trebuie sa se refaca.
0
15-12-2017, ora 08:49
Anon4
Nu este medic/terapeut
Anon4
Multumesc ella de raspuns! Am fost cu rezultatul si la doamna ginecolog sa vada si ea si a spus ca e totul ok. Sanatate!
0
15-12-2017, ora 20:06
icn
Nu este medic/terapeut
icn
Buna tuturor! Am luat azi rezultatul de la testul imunohistochimic, care confirma diagnosticul de adenocarcinom endometrial endometrioid si am fugit cu toate documentele la radioterapie.Acolo, domnul doctor mi-a spus ca opinia d-lui este sa fac cateva (3 sau 5) sedinte de brahiterapie, in scopul scaderii riscului de recidiva pelvina.Conform protocoalelor, pentru stadiul 1B se poate si tine sub observatie; stiam si eu, dar speram sa nu imi recomande si sa raman sub obsevatie.Ma asteapta miercuri, sa ma programeze la un CT. Toti medicii cu care am interactionat ( dar toti, cu exceptia med ginecolog, care zice ca nu e pricepe)au vorbit despre aceasta brahiterapie.Ma gandesc sa nu regret mai tarziu ca nu am facut-o, dar mi-e teribil de teama si de efectele adverse.Miercuri trebuie sa ii dau raspunsul.Voi ce parere aveti, ce sfaturi imi puteti da? Daca voi face, voi face la Militar, unde aparatele sunt noi, din 2015 si eu sper ca acest lucru sa contribuie la scaderea efectelor adverse.Mi-e mai teama decat la operatie. In urma diacutiei cu dr, am inteles ca poti face brahi si tot exista un risc mic de recidiva, poti sa nu faci si exista riscul de 15% de recidiva, deci totul este cum vrea Domnul.Voi merge la biserica sa ma luminez la minte.Va doresc sanatate multa tuturor.
0
15-12-2017, ora 23:01
Anon4
Nu este medic/terapeut
Anon4
Buna Icn! Imi pare rau sa aud ca treci prin aceste probleme..:(. Radioterapia in cazurile acestea de cancere este cea mai buna solutie..spun din experienta traita de mama..ea nu a facut interna adica brahiterapie ci doar externă si a fost extrem de eficientă. Eu te sfatuiesc sa ai incredere in medici si in tratament. Gandeste pozitiv si toate se vor aseza. Multa sanatate!
0
16-12-2017, ora 06:38
icn
Nu este medic/terapeut
icn
Multumesc mult pentru incurajare.
0
20-12-2017, ora 18:55
icn
Nu este medic/terapeut
icn
Buna fetelor, dragutelor, vreau sa va multumesc pentru ca existati si ati avut puterea sa scrieti fiecare prin ce ati trecut.Eu am citit postarile facute de voi si am avut destul de multe de bagat la cap si de invatat.Sa fiti sanatoase si norocoase.Ei bine, azi am reusit sa comunic bine cu dr raditerapeut si raman sub observatie, fac analize si controale si Ct, si ma monitorizeaza dr oncolog.Am scapat de tot stresul cu radiatiile interne, nu mai vreau sa stiu de ele si vreau sa ma bucur de familie si sarbatorile care vor veni.Asa ca ma voi apuca de ceva pregatiri si voi serba pe fiecare zi de 25 din luna nr. de luni trecute de la operatie, in semn de multumire pentru faptul ca exist, asta este cel mai important.Va doresc tuturor sanatate si putere sa treceti peste hopurile vietii.Sa luam partea plina a paharului si sa ne bucuram de viata.Chiar de Craciun, voi face 2 luni de la operatie.Mai am mici neplaceri cu piciorul drept care ma deranjeaza, dar nu le mai bag in seama, acum.Sa aveti sarbatori fericite! Multumiri inca o data pentru ca existati!
0
20-12-2017, ora 19:45
Anon4
Nu este medic/terapeut
Anon4
Ma bucur pentru tine! Si mama a facut 2 luni de la operatie pe 12 dec. Cu Dumnezeu inainte...totul merge spre bine pana la urma. Sarbatori fericite, sanatate si lumina in casa si in suflete! Cand treci prin situatii de genul ajungi sa vezi altfel intamplarile, viata in general.. si constati cat de pretios e timpul si sanatatea noastra. 2017 a fost un an greu..dar pe care l-am trecut in final..sa speram ca 2018 va fi mai bun cu noi. O seara frumoasa!
1
25-12-2017, ora 18:20
Lumaria
Nu este medic/terapeut
Lumaria
Va doresc un Craciun fericit, cu sanate si bucurii! Si mare grija la mancarica si bombonici, ca se depune (eu am luat 7-8 kg dupa operatie, din martie pana acum si asta mi-a cam solicitat si inima pe langa efectele anesteziei+operatia si, nu ma mai incap hainele si, ma bucur ca se pare ca m-am oprit aici, dar nu stiu cum sa fac sa dau jos macar 4 kg ca sport nu pot face si nici diete nu pot tine ca nu am vointa). Sarbatori fericite sa aveti! La multi ani!
0
01-01-2018, ora 11:00
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
La mulți ani...Și un an nou mai bun!!Va doresc sănătate și tot ce e mai bun...Mi-ați fost alături in clipele cele mai grele de pana acum..Va mulțumesc și va urez încă o data, , , UN AN NOU FERICIT CU SĂNĂTATE ȘI TOT CE VA DORIȚI, , ,
0
01-01-2018, ora 13:10
Anon4
Nu este medic/terapeut
Anon4
La multi ani! Multa sanatate si fericire tuturor!!
0
03-01-2018, ora 23:18
Blush86
Nu este medic/terapeut
Blush86
Buna seara! Acum 10 luni am fost operata de histerectomie totala, cu pastrare ovare din cauza unei complicatii la cezariana.
. Insa dupa contactul sexual sangerez putin, in functie de pozitii, durata, intensitate
Va rog spuneti mi dc ati mai avut asa probleme si care ar fi cauza

Multumesc!
0
04-01-2018, ora 00:59
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Bună Blush86..Am 8 luni de la operație tot cu păstrarea ovarelor dar singura problemă la contact sexual a fost putina durere...Dacă sangerai mai la început cauza ar fi fost de la capătul vaginului unde a fost cusătura nefiind cicatrizata și vindecata complet mai apare sângerare dar deja e prea mult 10 luni.consulta un medic...Sau poate te ajuta altcineva care a mai avut aceasta problemă.Dar sfatul meu (care am trecut prin multe de genul ăsta )e sa consulți medicul.În rest sănătate multa...
0
04-01-2018, ora 10:48
Blush86
Nu este medic/terapeut
Blush86
Multumesc!
Oricum merg la dr dar voiam sa stiu dc mai e cineva in situatia asta.
Am o sangerare usoara...putin...ca si cum se atinge ceva.
Ma gandeam sa nu fie de la fire.
0
04-01-2018, ora 11:11
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Bună..da probabil e de la fire...tocmai spuneam ca în capătul vaginului e cusătura. Și la contact sângerează puțin.Poate încă nu sa vindecat..Probabil Îți trebuie ceva ce te va ajuta sa se vindece mai repede.eu am avut cicatridina ovule ptr ca aveam un fir încă acolo și îmi tot dădea bătăi de cap..Și când am fost la control mi la scos..Nu te speria doar Îți trebuie niște ovule cicatrizante...Sănătate..
0
04-01-2018, ora 16:36
Blush86
Nu este medic/terapeut
Blush86
Multumesc pt incurajare.Aveam nevoie.Cine trece prin asa cv intelege. Cel mai mic lucru te sperie...daca e aia sau aia sau cealalta??!! Te gandesti la toate prostiile de pe lume.
Multa sanatate iti doresc!
0
04-01-2018, ora 18:20
EvelynBlue
Nu este medic/terapeut
EvelynBlue
Buna seara la toate doamnele si La Multi Ani cu sanatate !

Pt doamna CarmenMery, referitor la discutia recenta cu cealalta doamna, as avea si eu o intrebare.La ultimul control facut, acum 3 saptamani, mi-a spus domnul doctor ca pot sa imi reincep viata sexuala...toate bune, insa eu nici acum nu am curaj sa reincep, la 3 luni de la operatie, tocmai din cauza ca am frica sa nu se rupa cusatura bontului vaginal...cu cea mai mare sinceritate posibila, nu cred ca o sa am curaj sa reincep prea curand.
Deocamdata sotul ma intelege pt ca vede ca emotional nu ma simt deloc bine, i in alta ordine de idei mai am si acum dureri pe dinauntru in zona operatiei.nu sunt intense si nu sunt de durata, dar inca mai am dureri.
Cu toate ca domnul doctor mi-a spus ca sunt bine, refacuta si ca operatia este ok pe dinauntru eu nu ma simt asa bine.credeti ca dupa 3 luni oare totul este ok acolo inauntru?
In afara de aceste probleme emotionale, si aceste stari pe care le am, ma confrunt si cu niste bufeuri ingrozitoare si transpiratii, pt bufeuri deocamdata dnul doctor nu doreste sa imi dea tratament, le suport cum pot...Sunt necajita ca nu ma simt bine deloc cu nervii, si nu reusesc sa trec peste operatie...Va pup pe toate !
0
04-01-2018, ora 20:00
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Bună seara Evelyn...Foarte bine ca nu tiai început viața sexuală.Sunt la fel ca tine o simpla pacienta a unei doamne doctor extraordinar de buna cu care pot sta de vorba orice, oricând...Nu știu celelalte fete care au trecut prin operație și ele dar mie mia interzis viața sexuală în primele 3 luni.Sub nici o forma mai repede..Trebuie sa se vindece și sa se cicatrizeze bontul vaginal.soțul meu e în străinătate dar la trei luni și ceva cand a venit și când miam reluat viața sexuală am avut ceva dureri..Nu mari doar foarte ușoare și disconfort și bineînțeles foarte mare frică să nu se desprindă ceva acolo.Cu toate ca la ecografia intravaginala și toate controalele am avut unda verde si ma asigurat ca totul e in regula și sa nu mai am frica totuși și la 6 luni de la operație când a venit soțul acasă nici atunci nu prea a mai fost ca înainte.Cu viața sexuala și eu am o problema...Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar exact cu ăsta mă confrunt eu.doctorita a zis sa e doar psihicul meu și ca având ovarele nu are cu ce sami afecteze viata sexuală dar na sunt persoane și persoane care fiecare reacționează altfel.Deci curaj...la 3 luni e ok sati reiei viață sexuală doar cu grija și atenție prima data și totul o sa fie bine..Nu am întrebat ce fel de operație dar ai menționat de bufeuri și țin sa cred ca nu mai ai ovarele..Nu te speria totul o sa fie bine..Te înțeleg am trecut și eu prin aceiași frica dar totul o sa fie bine.Sănătate multa și curaj.
0
04-01-2018, ora 20:15
EvelynBlue
Nu este medic/terapeut
EvelynBlue
Multumesc mult de incurajari Carmen...deocamdata sunt cu psihicul la pamant si dragul meu sot nu stie cum sa faca sa imi revin cu nervii in primul rand...La dnul doctor sa iti spun drept imi este rusine sa mai fac inca o programare pt ca mi-a spus clar ca sunt vindecata...oricum eu mai astept cu partea cealalta deoarece nu ma simt pregatita deloc si imi este foarte frica.
Intradevar nu mai am nici ovarele, am avut histerectomie totala si anexectomie bilaterala.
Cred ca o sa incep sa iau niste relaxirem (pe baza de plante) ca sa reduc cumva din starea de anxietate in care ma aflu.
Multumesc din suflet inca o data pt ca ti-ai facut timp sa imi scrii.
Sanatate iti doresc si te pup !
0
04-01-2018, ora 21:06
Marymari
Nu este medic/terapeut
Marymari
Cu mare plăcere..Și dacă soțul te înțelege și Îți e alaturi cu atât mai bine.Reia viața sexuală doar atunci când ești pregătită...psihic și fizic..Probabil mai ai nevoie de timp..important e ca ai trecut cu bine de operație, restul sunt stari post operatorii care cu rabdare o sa treci peste ele..Îți doresc o seara frumoasa, liniște sufleteasca și multa multa sanatate !
0
04-01-2018, ora 21:58
Blush86
Nu este medic/terapeut
Blush86
Dupa operatie eu mi am revenit psihic dupa...6 luni. Doar gandire pozitiva si multa activitate, lucru, hobby-uri. Daca stai, te coplesesc gandurile negative, depresia care oricum se instaleaza. @evelynblue
Eu personal am avut unda verde pentru contact sexual la 2 luni dupa operatie. depinde varsta, cum te recuperezi, din ce cauza ai fost operata, etc.Oricum, traieste-ti viata! Pleaca undeva cu sotul tau in week end sa te relaxezi.si poate va fi altceva. E important sa depasesti momentul, sa vezi cum e.
0
05-01-2018, ora 16:12
Iulia72
Nu este medic/terapeut
Iulia72
Buna ziua si La multi ani sanatosi ! Sanatate si putere maxima sa trecem cu bine si acest an!
Evelyn Blue, daca doctorul ti-a dat verde atunci cred ca e ok, tu trebuie sa vrei si sa te relaxezi putin psihic mai intai! Eu operatia am avut-o laparoscopic, deci recuperarea a fost ff usoara, primul contact a fost dupa 2 luni, si da, ai o usoara durere, la inceput, mai bine zis jena; parca t-i s-a scurtat vaginul, dar foloseste gel de lubrefiere (il gasesti si la casa de marcat in molluri sau la raionul cosmetice, unde sunt forfecute, spirt, etc...).
Despre bufeuri. eu am avut primul bufeu la 12 ore de la operatie, iar mie dna doctor mi-a recomandat Indole-3-carbiol de la Provita. Este din plante, si la mine chiar are efect, adica am foarte rar bufeuri si este si un fel de protector impotriva cancerului mamar.
Sanatate multa, multa si Doamne Ajuta tuturor!
0
05-01-2018, ora 20:52
EvelynBlue
Nu este medic/terapeut
EvelynBlue
Buna seara la toate doamnele, si multumiri doamnelor Blush si Iulia pentru sfaturi.Maine am programare la o doamna psiholog, sa vedem poate va reusi sa ma ajute cu ceva.Intre timp astazi am avut o zi nu tocmai buna, in sensul ca am avut iarasi stari de anxietate sau poate chiar atac de panica.nu-mi pot da seama pt ca asa stari ca dupa aceasta operatie nu imi amintesc sa fi avut vreodata.
Recuperarea mea nu a fost tocmai usoara, dpdv fizic, eu am avut operatie clasica de histerectomie, cu taietura orizontala.am avut si inca mai am dureri abdominale.
Despre bufeuri, am precizat ca dnul doctor nu doreste deocamdata sa imi prescrie nimic, a spus sa mai astept...
O sa revin, va doresc tuturor un weekend placut si multa sanatate !
0
18-01-2018, ora 22:13
aurora56
Nu este medic/terapeut
aurora56
Buna seara!
Am facut inseptembrie 2015 o histerectomie subtotala pentru ca atunci nu aveam probleme cu ovare, col uterin.Totul a fost ok, m-am simtit din punct de vedere sexual excelent chiar mai bine decat inainte de operatie si cand am descoperit sactosalpix la ambele trompe si un chist pe unul din ovare nu-mi venea sa cred.Ii spuneam domnului doctor ca eu ma simt bine, chiar nu aveam nici o problema de ordin fizic dar chistul ala crestea.Am consultat si alt medic din alt oras fara ca cel de al doilea sa stie ce mi-a zis primul si cand acesta mi-a confirmat problema am fost nevoita sa iau decizia de a ma opera de data asta de histerectomie total adica sa scot tot.M-am operat tot cu primul doctor la 23 octombrie 2017.Azi a fost a doua zi cand am mers la servici.Am un serviciu unde pot sta atat la birou cat si lucru in picioare (laborator) dar decizia de a merge la munca am luat-o tocmai pentru a fi in forma buna psihica. La serviciu am un mediu placut, colegi draguti chiar daca cateodata e greu dar am si momente de respiro. Acasa intram in depresie daca mai stateam, mai ales acum iarna intre 4 pereti. O inteleg pe Evelin si de aceea m-am hotarat sa scriu. Am si eu bufeuri, mi-a fost frica si mie de primul contact dar de cand am iesit din spital mi-am impus ca totul o sa fie bine (esti ceea ce gandesti si daca gandesti pozitiv va fi bine ) Trebuie doar sa crezi asta.Nu sunt psiholog dar am incercat acest lucru pe pielea mea. Ma saturasem de programul zilnic de dimineata curatenie, la pranz pregatire masa, apoi plimbare vreo 5 minute ca nu aveam unde si somn.Citisem deja vreo 6-7 carti, terminasem goblen, navigam pe internet si mai vedeam filme.Zilnic acelasi program, deja devenea plictisitor.La inceput venea mama, mai stateam de vorba dar se epuizasera toate subiectele.Ma simteam ca o frunza pierduta si am inceput sa merg la aniversarile colegelor iar cand ducem cm mai zaboveam cu colegii la cafea.Im era dor de atmosfera aceea dar stiam ca daca ma intorceam sa fac efort mai devreme risc sa fac aderente asa ca am stat acasa pana cu 5 zile inainte de 3 luni de la operatie.Pt bufeuri iau klimactoplant si inainte am luat menosan 9recomandate de medici).Au fost destul de bune amandoua medicamentele dar primul parca mai bun. Am un lubrefiant dar deocamdata nu a fost nevoie sa il folsesc.Mi s-a recomandat 2 luni pana sa incep viata sexuala dar cred ca am inceput cu o saptamana mai devreme si nu au fost probleme.Baie nu am facut in cada, numai dus dar cred ca dupa o luna o sa incerc si baie.Deci, Evelin incerca sa intri in contact cu persoane pozitive, cu care iti face placere sa stai , dureri mai am si eu si doctorul mi-a zis ca e normal sa ai la schimbare de vreme sau efort.Pana la controlul de 2 luni nici mie nu mi-a dat medicul medicamente dar apoi mi-a dat klimactoplant pe baza de plante pentru ca i-am zis ca nu mai suport bufeurile si starea nervozitate.Cand le-am luat de la farmacie de la mine din oras mi s-a zis ca au mai cerut si alte femei asa ceva,
0
22-01-2018, ora 15:16
Alina19802
Nu este medic/terapeut
Alina19802
Buna ziua, sunt noua si eu pe aici, am citit toate subiectele si ma bucur ca va sprijiniti reciproc, din pacate miercuri urmeaza operatia si la mine laparascopic domnul doctor a zis ca o sa-mi scoata doar uterul si daca e nevoie ganglioni afectati, imi cer scuze nu prea stiu denumirile in termen medical, am cancer col uterin stadiul 1a1, diagnosticul fiind pus dupa conizatie, am facut si ct si a iesit perfect, dar sunt ci psihicul la pamant, sunt mama singura cu doi copii, am un iubit de 3 ani si ma sustine in toate, dar imi e teama, mama a murit acum 4 ani de cancer ovarian, multumesc si scuze pentru greseli si sper sa aveti incurajari si pentru mine.o zi frumoasa tuturor.
0
22-01-2018, ora 22:42
ellabunea
Nu este medic/terapeut
ellabunea
Alina, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Stiu cat este de greu dpdv psihic un asemenea diagnostic. Insa trebuie sa te aduni pentru ca ai copii de crescut. Nu iti permiti luxul de a fi depresiva. Nu numai ca iti poate afecta puterea de lupta, dar si pentru ca cei mici vor simti starea ta si asta nu le va face bine. Gandeste-te ca sansele de supravietuire la gradul tau sunt foarte mari, operatia nu va fi una foarte dificila, iar recuperarea va fi moderata. Daca te ajuta cu ceva, eu am cancer de col in stadiu 3b, cu chimio, radio si brahi inainte de histerectomie totala largita. M-am operat in iunie 2015, iar pe 1 septembrie eram pe plaja la mare. Dumnezeu ne ajuta de dragul copilasilor nostri. Cand simti ca te apuca disperarea, priveste-i, imbratiseaza-i, si iti vor da putere sa mergi mai departe. Te imbratisez si iti doresc numai bine!
0
23-01-2018, ora 07:52
Alina19802
Nu este medic/terapeut
Alina19802
Multumesc frumos pentru incurajari, din pacate eu sunt o fire mai prapastioasa si clachez, dar trebuie sa ma adun pentru copilasii mei.o zi frumoasa va doresc.
0
23-01-2018, ora 08:42
Anon4
Nu este medic/terapeut
Anon4
Buna Alina! Greutatile vietii ne incearca dar nu trebuie sa renuntam nici o secunda la speranta si optimism. Trecem peste ele! Conteaza foarte mult psihicul! Boala asta nu mai e ce a fost acum ani de zile... acum aud multa lume care se trateaza, unii se vindeca.. deci trebuie curaj si gandire pozitiva... sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns
5907 comentarii 1 2 ..... 190191192 ..... 196 197 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  •