histerectomie laparoscop fara anexa
Buna ziua,
Am urmatoarea dilema pe care sper sa o rezolv prin raspunsl dvs. In data de 14.11.2017, am avut o interventie chirurgicala, histerectomie laparoscopica fara anexe, toate bune si frumoase. Dupa 2 saptamani am inceput sa sangerez usor, a treia sapt am inceput serv, am inceput mai tare sa sangerez, doctora care m a operat a spus ca unul din fire nu a fost resorbit total si s a format cheag de sange, m a cauterizat cu promisiunea ca va fi ok. Dupa 3 zile am avut hemoragie, am ajuns de urgenta la ea, si imi spune ca tot bontul vaginal s a desfacut. In data de 16.11.17 am fost recusuta. Ieri (dupa 5 zile)am fost la control si totul decurge normal, se vinde f bine rana si nu mai sangerez deloc. Pe data de 31 dec (ar fi 14 zile de la ultima interventie) pot zbura cu avionul 2 ore? Am intrebat o pe Dna Dr., insa mi a spus ca nici nu e exclus, si nici nu prea recomanda...in fine. Apropo, nu voi "cara" nimic, efectiv cu mainile in buzunar, dar cu tot ce presupune un zbor de 2 ore. As dpri sa aflu si parerea dvs.
Multumesc,
Am urmatoarea dilema pe care sper sa o rezolv prin raspunsl dvs. In data de 14.11.2017, am avut o interventie chirurgicala, histerectomie laparoscopica fara anexe, toate bune si frumoase. Dupa 2 saptamani am inceput sa sangerez usor, a treia sapt am inceput serv, am inceput mai tare sa sangerez, doctora care m a operat a spus ca unul din fire nu a fost resorbit total si s a format cheag de sange, m a cauterizat cu promisiunea ca va fi ok. Dupa 3 zile am avut hemoragie, am ajuns de urgenta la ea, si imi spune ca tot bontul vaginal s a desfacut. In data de 16.11.17 am fost recusuta. Ieri (dupa 5 zile)am fost la control si totul decurge normal, se vinde f bine rana si nu mai sangerez deloc. Pe data de 31 dec (ar fi 14 zile de la ultima interventie) pot zbura cu avionul 2 ore? Am intrebat o pe Dna Dr., insa mi a spus ca nici nu e exclus, si nici nu prea recomanda...in fine. Apropo, nu voi "cara" nimic, efectiv cu mainile in buzunar, dar cu tot ce presupune un zbor de 2 ore. As dpri sa aflu si parerea dvs.
Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Histerectomie
- 4fac febra dupa operatia de histerectomie totala
- 3a fost propusa pentru histerectomie din cauza unui fibrom uterin
- 11histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 11tulburari de vedere
- 3fibromul uterin + hiperplazie simpla de endometru
- 7operatie tumorala - solicit sfaturi pt viitor
- 7histerectomie totala si anexectomie bilaterala
- 20recuperare fizica dupa histerectomie totala
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 9Buletin de examinare TDM
- 27Histerectomie totala
- 7Reactie dupa histerectomie sau reumatism?
- 3vaginita, cervicita
- 0Hemoragie post menstruatie - doresc instalarea menopauzei
- 1Histerectomie totala in 2 timpi, anexectomie bilaterala
- 0Formațiune fluidă și parafluidă ce obturează rinichiul stâng.
- 0Dr Parvulescu ginecologie si Asistenta Alina, SpitalulMilitarB, cea mai buna echipa!
- 0Histerectomie totala
Mai multe informații despre: Histerectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: