histerectomie

Buna ziua!
Numele meu este Alexandra si am 23 de ani.
La varsta de 18 spre 19 ani am ramas insarcinata, la a 8 luna a sarcini am facut hemoragia si am fost dusa de urgenta la spital unde mi au spus ca copilu e mort si trbuie sa ma opereze...eu ma simteam rau nu prea stiu exact ce au vobit.in timpul operatie doctorul (din cate mi a spus) a sesizat ca uterul meu era putrezit.deci prin urmare mi sa extirpat uterul.acum la 4 ani de la operatie au inceput problemele.dureri de cap...de sani...libidoul scazut...nervozitate, , , chisturi ovariane.urinatul foarte des(care nimeni nu poate imi spune din ce motiv)...prea multi doctori vazuti prea multe diagnosticuri diferite.acum 2 zile am cauterizat o rana pe colul uterin cu lasarul si mi a fat treatament hormonal-climara si ovestin ovule..hormoni care creste riscul de cancer...va rog dati mi un sfat.nu stiu ce sa mai fac...la ce medic sa mai merg.pt ca toti imi zic altceva..va multumesc.
Numele meu este Alexandra si am 23 de ani.
La varsta de 18 spre 19 ani am ramas insarcinata, la a 8 luna a sarcini am facut hemoragia si am fost dusa de urgenta la spital unde mi au spus ca copilu e mort si trbuie sa ma opereze...eu ma simteam rau nu prea stiu exact ce au vobit.in timpul operatie doctorul (din cate mi a spus) a sesizat ca uterul meu era putrezit.deci prin urmare mi sa extirpat uterul.acum la 4 ani de la operatie au inceput problemele.dureri de cap...de sani...libidoul scazut...nervozitate, , , chisturi ovariane.urinatul foarte des(care nimeni nu poate imi spune din ce motiv)...prea multi doctori vazuti prea multe diagnosticuri diferite.acum 2 zile am cauterizat o rana pe colul uterin cu lasarul si mi a fat treatament hormonal-climara si ovestin ovule..hormoni care creste riscul de cancer...va rog dati mi un sfat.nu stiu ce sa mai fac...la ce medic sa mai merg.pt ca toti imi zic altceva..va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6histerectomie totala
- 7In urma unei histerectomi, tumora maligna 3 cm
- 4fac febra dupa operatia de histerectomie totala
- 2se poate si fara medicamente?
- 6medicatie - osteoporoza (osseor vs. bonviva)
- 16histerectomie
- 7Histerctomie totala-interventie, evolutie post-operatorie
- 23viata sexuala dupa histerectomie totala
- 21Dureri articulare dupa chimioterapie
- 1histerectomie subtotala
- 0Histerectomie totala interanexiala -operata in 02.08.2011
- 45Chistadenocarcinom border-line g1
- 0Recuperare dupa histerectomie totala unilaterala stanga interanexiala
- 0histerectomie laparoscop fara anexa
- 0Intrebare - scurgeri dupa histerectomie
- 0Operație histerectomie - sfaturi
- 16Scurgere maronie la 4 luni dupa histerectomie.
- 0Dr Parvulescu ginecologie si Asistenta Alina, SpitalulMilitarB, cea mai buna echipa!
- 0Histerectomie radicala
- 0Histerectomie totala
Mai multe informații despre: Histerectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: