hipertiroidie
am hipertiroidie cu noduli, i-au Tyrozol 10 mg de 6 luni si ma simt mult mai bine, nu mai tremur, nu mai am palpitatii m-am ingrasat cateva kg dar imi cade parul groaznic de mult, stie cineva de ce? si ce e de facut? multumesc anticipat.
2 comentarii
buna seara am 20 de ani si am fost diagnosticata de hipotiroidie recent.mi s a dat un tratament numia ca nu stiu ce sa fac am apetitul foarte crescut mi e foame mereu nu sunt grasa eram chair foarte slaba in urma cu cateva luni si brusc in 2 luni am pus vreo 7 kg desi nu manac mult incerc sa ma abtin cat pot dar mi se face rau paraca s nu as manca nimic.MI e teama sa nu ma ingras foarte tare exista ceva pentru reducere apetitului?am inteles ca problema asta este cauzata tot de glanda tiroida.Daca manac acum sa ziceam, opeste maxim 2 ore ma arde stomacul ca si cum ar fi complet gol ce pot sa fac?plus ca mi se umfla gatul mia ales in partea drepata-lobul drept este marit la mien si decele mai multe ori inghit foarte greu si ma doare
luana as vrea sa vb cu tine...daca poti intra pe mess anaoi28 mersi!numai bine!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiroida marita
- 12hipertiroidism?
- 4parca mancarea nu ar putea trece prin orificiul dintre esofag si stomac
- 2hipertiroida sau hipotiroida?
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 6Recomandare homeopat
- 9Hashimoto sau Graves
- 7Am hipertiroidie... ce inseamna asta? Ma ingras sau slabesc?
- 18hipertiroidie tratata cu iod radioactiv
- 6este normal sa platesc consultatiile?
- 3hipo sau hipertiroidie?
- 7Ce pret au medicamentele pt hipertiroida in Romania?
- 1intrebare tratament hipertiroidie
- 11nu stiu ce sa fac
- 0Schimbare tratament pt tiroida
- 0Rezultate analize medicale
- 0Dementa sau altceva?
Mai multe informații despre: Hipertiroidismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: