Hiperprolactinemie reala
Buna ziua,
Am un nivel al prolactinei ridicat, aproape de 4 ori limita maxima. Luna aceasta este pentru prima data cand nu imi vine menstruatia ( deja a 40a zi ). Urmeaza sa fac un RMN hipofizar luna viitoare. Doctorul mi-a prescris Dostinex, 2 past / saptamana, 1 pastila =0.50 mg. As dori sa confirm cu Dv daca doza este normala sau nu cumva este cam mare dat fiind faptul ca iau pt prima data acest medicament. Cumva este nevoie de o doza initiala mai mica date fiind efectele adverse ale Dostinexului despre care am tot citit? mentionez ca in afara problemei amenoreei am o stare generala f buna.
Multumesc si astept un raspuns va rog.
Am un nivel al prolactinei ridicat, aproape de 4 ori limita maxima. Luna aceasta este pentru prima data cand nu imi vine menstruatia ( deja a 40a zi ). Urmeaza sa fac un RMN hipofizar luna viitoare. Doctorul mi-a prescris Dostinex, 2 past / saptamana, 1 pastila =0.50 mg. As dori sa confirm cu Dv daca doza este normala sau nu cumva este cam mare dat fiind faptul ca iau pt prima data acest medicament. Cumva este nevoie de o doza initiala mai mica date fiind efectele adverse ale Dostinexului despre care am tot citit? mentionez ca in afara problemei amenoreei am o stare generala f buna.
Multumesc si astept un raspuns va rog.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamentele hormonale pt hiperprolactinemie
- 3hiperprolactinomie! AJUTOR
- 6exista oare tratament homeopat pentru hiperprolactinemie?
- 2Prolactina crescuta la barbati,
- 1Scaderea nivelului de prolactina anuleaza efectul antipsihoticelor?
- 0prolactina foarte marita
- 2Analiza prolactina (hiperprolactinemie)
- 0Prolactina marita
- 0Prolactina marita uree serica scăzută
- 1Prolactina marita
- 1Hipovitaminoza si prolactina mare
- 1Valori crescute tiroida
- 0Barbat 35 de ani, Prolactina marita / estradiol nivel redus
- 8Posibil prolactina mărită de la antipsihotice?
- 0Hormoni mariti copil 8 ani
Mai multe informații despre: Hiperprolactinemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: