prolactina foarte marita
Buna ziua!
Problema mea este aceasta: am fost la endocrinolog pentru acnee (dermatologul m-a trimis la endo) si in urma unor analize hormonale am dat peste alta problema: prolactina foarte marita, peste 1300. Doamna doctor mi-a prescris un RMN, insa nu am apucat sa il mai fac.M-am programat pe baza trimiterii doamnei doctor la un rmn si m-au pus pe lista de asteptare, insa nu m-a sunat nimeni niciodata pentru a veni. Probabil va trebui sa il fac cu plata.
In ultimul timp, am avut dureri de cap si tulburari de vedere, in sensul ca mi se incetoseaza privirea pentru cateva secunde. Am observat totodata si o secretie mica a unui san. Intrebarea mea este daca aceste simptome sunt cele specifice prolactinomului si daca aparitia prolactinomului este ceva grav? Se poate muri din asa ceva?
Problema mea este aceasta: am fost la endocrinolog pentru acnee (dermatologul m-a trimis la endo) si in urma unor analize hormonale am dat peste alta problema: prolactina foarte marita, peste 1300. Doamna doctor mi-a prescris un RMN, insa nu am apucat sa il mai fac.M-am programat pe baza trimiterii doamnei doctor la un rmn si m-au pus pe lista de asteptare, insa nu m-a sunat nimeni niciodata pentru a veni. Probabil va trebui sa il fac cu plata.
In ultimul timp, am avut dureri de cap si tulburari de vedere, in sensul ca mi se incetoseaza privirea pentru cateva secunde. Am observat totodata si o secretie mica a unui san. Intrebarea mea este daca aceste simptome sunt cele specifice prolactinomului si daca aparitia prolactinomului este ceva grav? Se poate muri din asa ceva?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratamentele hormonale pt hiperprolactinemie
- 3hiperprolactinomie! AJUTOR
- 6exista oare tratament homeopat pentru hiperprolactinemie?
- 0Hiperprolactinemie reala
- 2Prolactina crescuta la barbati,
- 1Scaderea nivelului de prolactina anuleaza efectul antipsihoticelor?
- 2prolactina
- 2Analiza prolactina (hiperprolactinemie)
- 0Prolactina marita uree serica scăzută
- 1Prolactina marita
- 1Hipovitaminoza si prolactina mare
- 1Valori crescute tiroida
- 0Barbat 35 de ani, Prolactina marita / estradiol nivel redus
- 8Posibil prolactina mărită de la antipsihotice?
- 1Prolactina si testosteron marit
Mai multe informații despre: Hiperprolactinemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: