Hidrosalpinx ?!?
![oancea](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara.
Dupa o ecografie endovaginala mi s-a spus ca as avea hidrosalpinx pe strompa stanga.
Am efectuat RMN iar rezultatul a fost: uter in anteverso-flexie cu dimensiuni in limite normale, avand miometru cu structura si semnal normale. Endometru cu grosime de 10 mm. Mica leziune chistica juxtacervicala stanga, masurand 5, 8mm. Ambele trompe uterine au aspect IRM normal, fara continut fluid. Anexa stanga cu dimensiuni moderat crescute, prezentand doua imagini ovalare, bine delimitate, masurand 21/17mm respectiv 28/17, 4 mm. Anexa dreapta cu dimensiuni in limite normale, prezentand periferic cativa foliculi ovarieni. Retea vasculara serpiginoasa vizibila laterouterin bilateral. Vezica urinara cu pereti subtiri, continut fluid. Lama de lichid in fundul de sac Douglas de 10mm. Fara adenopatii la nivel pelvin.
Credeti ca dupa acest RMN diagnosticul mai poate fi hidrosalpinx?
Pup
Dupa o ecografie endovaginala mi s-a spus ca as avea hidrosalpinx pe strompa stanga.
Am efectuat RMN iar rezultatul a fost: uter in anteverso-flexie cu dimensiuni in limite normale, avand miometru cu structura si semnal normale. Endometru cu grosime de 10 mm. Mica leziune chistica juxtacervicala stanga, masurand 5, 8mm. Ambele trompe uterine au aspect IRM normal, fara continut fluid. Anexa stanga cu dimensiuni moderat crescute, prezentand doua imagini ovalare, bine delimitate, masurand 21/17mm respectiv 28/17, 4 mm. Anexa dreapta cu dimensiuni in limite normale, prezentand periferic cativa foliculi ovarieni. Retea vasculara serpiginoasa vizibila laterouterin bilateral. Vezica urinara cu pereti subtiri, continut fluid. Lama de lichid in fundul de sac Douglas de 10mm. Fara adenopatii la nivel pelvin.
Credeti ca dupa acest RMN diagnosticul mai poate fi hidrosalpinx?
Pup
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0A ajutat Profecund pe cineva?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
- 1Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
- 0Histerosonografie Fertilitate 2023
- 2Pot ramane insarcinata daca sotul meu are fimoza?
- 1Vreau un copil după trei ani de alăptat și am in total 4 copii
- 1Spermograma
- 0Nu rămân insarcinata
- 0Nu rămân însărcinată. Help.
- 0Sarcina in timpul alaptarii