Hernie de disc
Necunoscut 2019de unde stiti ca avegi o noua hernie ati facug un nou r m n si va confirmat doctorul
Da am făcut Rmn acum o lună motivul principal de am ajuns să îl repet din nou a fost niște fascicule adică mai pe înțeles mi se zbătea mușchiul piciorului încontinuu de o jumătate de an, nu că aveam dureri și mi-a ieșit o nouă hernie de disc L4 L5, eu fiind operată la L5 S1 deci mai sus de cea precedentă tot pe partea dreapta, problema e că eu m-am protejat fff mult nici în momentul de față după un an și 7 luni nu ridic 5 kg, și nu știu unde poate fi problema de am ajuns să am din nou nenorocita asta de hernie, nu știu ce să mai cred, nu faci nimic și ajungi din nou în punctul de unde ai plecat și apropo eu am avut căzătura acum 4 luni să zic că poate și acest lucru este un motiv mai ales că am căzut zdravăn, acum tu ști ce ai făcut dar cred că la tine nu este un motiv de îngrijorare
Necunoscutcristina timp de un an si 5 luni ai avut dureri
Daca a recidivat, si deja simtiti piciorul amortit, este cazul de inteventie chirurgicala, dar trebuie sa va adresati unui neurochirug pentru a vedea stadiul.Sanatate multa.
Necunoscut 2019sunt operat anul asta de hernie dediscl 4si tot am dureri si dupa 3 luni jumate am facutun nou r m n si diagnosticul este urmatorul laminactomie drapta l 4 cu aspect cicatriceal al tesuturilor moi si proturzie discala l5 si discatroze l3 l 4 daca poate sa imi dea cjneva raspuns la r m n multumesc frumos pt raspuns
Necunoscut 2019 intrebareamea e pt loreny unde vati operat in ce judet ca si eu sunt operat anul asta la bucuresti la bagdazar si eu am dureri ca o arsura in operatie si madoare si soldul si genunchii multumesc pt raspuns
Doamna lori schimbati medicul dr vasilescu sp bagdazar bucuresti sau dr ciura si mult curaj
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Costurile operatiei de hernie de disc?
- 3Este hernie de disc?
- 4hernie de disc operata
- 1hernie L5-S1 operata
- 9hernie de disc
- 10Instabilitatea picioarelor dupa hernie de disc
- 7Ajutor ligamentoplastie + hernie de disc
- 0hernie de disc t11-t12 cu sciatica si scolioza
- 3Infarct intestinal
- 0dureri dupa operatie de hernie de disc
- 5recidiva hernie de disc de 2 ori
- 0sarcina dupa o operatie de hernie de disc
- 2Hernie de disc