hepatect-imunoglobulina

06-11-2015
alecsa9
Nu este medic/terapeut
alecsa9
buna ziua, am nevoie urgent de hepatect, ma puteti ajuta cu un sfat unde as putea gasi?
1 comentarii
0
07-11-2015, ora 17:15
dianamaria
Nu este medic/terapeut
dianamaria
" dau eu o doza de hepatect, e posibil chiar sa am 2 doze disponibile. urmeaza sa nasc foarte curand si am cumparat acum 2 luni de la faramcia tei 3 doze desi am un singur bebe (de frica ca nu o sa am de ajuns sau poate se intampla ceva cu vreuna din doze). au fost tinute la frigider respectand indicatia de 2-6 grade, din momentul cumpararii. le-am cumparat cu 780 ron doza daca nu ma insel. deocamdata vand numai o doza, vreau sa raman cu 2 in caz de ceva. daca imi ramane, o dau si pe a doua dupa ce nasc. as vrea 700 ron pe doza daca se poate."
acesta este anuntul, eu sunt sora celei care detine imunoglobulina deoarece ea nu este in bucuresti weekendul acesta si m-a lasat pe mine sa ma ocup daca va fi urgenta.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul