ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Hemoroizi sau cancer?

27-10-2018
cristy2005ro
Nu este medic/terapeut
cristy2005ro
Buna, Ma numesc Cristi, am 30 ani si locuiesc in Londra. Aici la dr daca nu e ceva serios nu iti face analize. Am avut in luna ianuarie dupa o constipatie sange pe hartia de toaleta apoi 2 luni balonare. Am fost in Romania si am facut radiografie abdominala si a zis ca am colon foarte iritat si mi-a prescris colon help si a ajutat. Aici nu au in farmacie asa ceva si balonarile au aparut din nou. Acum 3 zile am fost din nou constipat si dupa ce m-am fortat putin din nou am avut sange pe hartie (de 2 ori in aceeasi zi) iar la 2 zile diferenta am avut diaree. Sange dupa defecatie a fost doar o zi cand m-am fortat. Poate fi vorba de hemoroizi sau de posibil cancer la colon? Ce am gasit pe internet ma sperie. simtomele la cancer sunt sangerare, trecerea de la constipatie la diaree, restul simptomelor nu le am!
3 comentarii
0
27-10-2018, ora 00:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Trebuie sa mergeti la un medic Proctolog sa verificati daca nu aveti hemoroizi.
0
27-10-2018, ora 00:54
cristy2005ro
Nu este medic/terapeut
cristy2005ro
Hemoroizii se vindeca asa repede? In doar o zi? Sau comparativ...la cancerul de colon sangele in scaun e permanent sau apare doar uneori? Detaliile astea nu le gasesc nicaieri
0
27-10-2018, ora 08:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Hemoroizii nu se vindeca asa repede dar pot sa nu mai sangereze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânge în scaun
  • Sânge pe hârtia igienică - când apare sânge în scaun?
  •