Hemoroizi, fisura anală și tușeu rectal
Buna seara,
Am hemoroizi și fisura anală pe care îi țin sub control de ani buni de zile. Igiena strictă, Detralex, supozitoare Proctinum, bai calde.
Din cauza colonului iritabil câteodată sunt constipat, câteodată ies prea des și moale.
Pentru că am avut dureri mari care se propagau am mers la un consult. Medicul mi-a făcut tușeu rectal, a spus că e bine, nu este de operat și să continui tratamentul.
In timpul tușeului am avut dureri și arsuri groaznice, iar apoi, iata, după mai bine de o lună am dureri de nu mai pot sta jos pe scaun.
E posibil sa fi provocat el fisură anală sau sa fi spart pe cea care era?
Dacă merg la consult bănuiesc că va repeta tușeul.
Însă dacă nu trec durerile probabil alta varianta nu este decât chirurgicală, operație. Deși el a spus că nu este cazul.
Ați avut experiențe similare? Dacă ați scăpat de dureri sau operatie cum ați reușit?
Pe mine mă doare profund și noaptea când dorm.
Am hemoroizi și fisura anală pe care îi țin sub control de ani buni de zile. Igiena strictă, Detralex, supozitoare Proctinum, bai calde.
Din cauza colonului iritabil câteodată sunt constipat, câteodată ies prea des și moale.
Pentru că am avut dureri mari care se propagau am mers la un consult. Medicul mi-a făcut tușeu rectal, a spus că e bine, nu este de operat și să continui tratamentul.
In timpul tușeului am avut dureri și arsuri groaznice, iar apoi, iata, după mai bine de o lună am dureri de nu mai pot sta jos pe scaun.
E posibil sa fi provocat el fisură anală sau sa fi spart pe cea care era?
Dacă merg la consult bănuiesc că va repeta tușeul.
Însă dacă nu trec durerile probabil alta varianta nu este decât chirurgicală, operație. Deși el a spus că nu este cazul.
Ați avut experiențe similare? Dacă ați scăpat de dureri sau operatie cum ați reușit?
Pe mine mă doare profund și noaptea când dorm.
5 comentarii
Stiu pe cineva care nu mai putea sta asezat. A scapat de dureri cu crema de tataneasa pusa local acolo cu seringa fara ac, 2 ml. in loc de supozitoare.
Buna ziua.
Da, un consult nou implica tuseu rectal.
Da, un consult nou implica tuseu rectal.
Un alt tușeu rectal ar agrava acum și mai rău.
Ce aș putea să îi spun?: Domnule doctor înainte aveam dureri ușoare spre moderate, dar după ce mi-ați făcut tușeul am dureri foarte mari. A trecut mai mult de o lună, deci nu se mai vindeca.
Nu cred că ar recunoaște și și-ar asuma.
Oricum as merge la alt medic. Dar asta înseamnă să o iau iar de la capăt. Alt tușeu rectal. Deci.
In fine.
Ce aș putea să îi spun?: Domnule doctor înainte aveam dureri ușoare spre moderate, dar după ce mi-ați făcut tușeul am dureri foarte mari. A trecut mai mult de o lună, deci nu se mai vindeca.
Nu cred că ar recunoaște și și-ar asuma.
Oricum as merge la alt medic. Dar asta înseamnă să o iau iar de la capăt. Alt tușeu rectal. Deci.
In fine.
Clara-p mulțumesc din suflet!
Crema de tătăneasă a făcut minuni.
Nu am folosit cu seringa, ci am cumpărat crema de la plafar și am aplicat local.
Dacă înainte nu mai puteam de dureri acum sunt aproape vindecat.
Mulțumesc !!!!
Crema de tătăneasă a făcut minuni.
Nu am folosit cu seringa, ci am cumpărat crema de la plafar și am aplicat local.
Dacă înainte nu mai puteam de dureri acum sunt aproape vindecat.
Mulțumesc !!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Prurit anal de cativa ani
- 5bebe 1 an si 7 luni nu elimina fecalele de 5 zile
- 0Fisura anala cronica+recidivata dupa câțiva ani.
- 1Bună ziua, am luat antibiotic 7 zile
- 4Posibil cancer colon?
- 5Cum se poate vindeca fisura anala?
- 1Fisura anala
- 5Fisura anală
- 4Firicel de sange pe hartie
- 1Mancarime si durere in anus
Mai multe informații despre: tuseul rectal durere rectala fisura anala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: