hemoroizi?

29-05-2010
pusoaica
Nu este medic/terapeut
pusoaica
Am o problema...jenanta oarecum...sufar de constipatie...is dependenta(si asta inseamna cel putin de 5 ori pe sapt) de dulcolax si ocazional apar scaune cu sange! Oare sunt hemoroizi? Mi-e jena sa merg la doctor!!!!
1 comentarii
0
13-06-2011, ora 19:44
mtoma30
Nu este medic/terapeut
mtoma30
Buna!
Observ ca mesajul tau este foarte vechi si ma gandesc ca poate te-ai tratat deja, dc pe tine nu te va ajuta raspunsul meu sper ca pe altii sa o faca.
Am avut si eu acceiasi problema, sunt aproape tratata fara sa ajung la doctor (nu sugerez nimanui sa faca ca mine, eu nu am avut timp), am facut bai de sezut cu ceai caldut de pelin, galbenle, coada soricelului, am folosit supozitoare hemorzon (nu m-a ajutat foarte mult dar calma pt un moment durerea) si o crema foarte buna luata din plafar, se numeste Sun Piles (sunt si capsule), in doar o sapt s-a desumflat zona si nu ma mai doare deloc, am crezut ca nu este adevarat, am dat 23 de ron pe ea (dintr-ul plafar de langa obor).
Daca aveti prob cu digestia va sugerez sa beti timp de doua sapt ceai hemorlax planta (il preparati voi) (dimineata si seara neaparat ca altfel nu isi va face efectul) si sa beti un pahar de iaurt in fiecare dimineata..pe urma incercati sa nu mai ratati niciun mic dejun si pranz, masa de seara nu este foarte importanta, eu asa am scapat de o constipatie de 2 ani.
Va urez multa sanatate si sper sa mearga si la voi crema!
Adaugă un comentariu / răspuns