help me
am si eu o intrebare...prietenul meu are penisul curbat putin spre stanga...poate sa fie de la masturbare? el mi a spus ca se masturbeaza la 3 4 zile..cand are dureri...adica nu foarte des...si ca asa il are de mic..se poate sa fie adevarat sau m a mintit si se masturbeaza mai des?
3 comentarii
Doamne iarta-ma, puneti niste intrebari de raman masca.Cum naiba sa se curbeze penisul de la masturbare?Dar ce crezi ca e salcie si se indoaie dupa cum bate vantul?Normal ca il are asa de mic copil.
am auzit ca poate fi si de la asta si de aia am intrebat.
Inainte sa pui o intrebare, trebuie sa si gandesti, credeai ca penisul e plastilina si-l poti modela?.Cine ti-a spus ca poate fi de la masturbare gandeste mai prost decat o gaina.
Cauzele curbarii penisului, in momentul erectiei, spre o anumita directie ar putea fi data de o dezvoltare inegala a celor doi corpi cavernosi, traumatisme ale penisului, boala Peyronie, care se manifesta prin curbarea anormala a penisului in timpul erectiei datorita dezvoltarii unei cicatrici a tesutului erectil - sau pur si simplu curbura apare in urma 'invatarii' penisului (din cauza lenjeriei stramte) sa stea spre partea dreapta sau spre partea stanga a corpului.
Cauzele curbarii penisului, in momentul erectiei, spre o anumita directie ar putea fi data de o dezvoltare inegala a celor doi corpi cavernosi, traumatisme ale penisului, boala Peyronie, care se manifesta prin curbarea anormala a penisului in timpul erectiei datorita dezvoltarii unei cicatrici a tesutului erectil - sau pur si simplu curbura apare in urma 'invatarii' penisului (din cauza lenjeriei stramte) sa stea spre partea dreapta sau spre partea stanga a corpului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11penisul curbat
- 3penis curbat in jos
- 41Penis curbat
- 3Penis deformat
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 7penis inclinat in partea stanga
- 6penis curb spre stanga, normal, dar.
- 0penis inclinat
- 1Penis stramb
- 3Penis curbat
- 14Penisul si altele