help me

am si eu o intrebare...prietenul meu are penisul curbat putin spre stanga...poate sa fie de la masturbare? el mi a spus ca se masturbeaza la 3 4 zile..cand are dureri...adica nu foarte des...si ca asa il are de mic..se poate sa fie adevarat sau m a mintit si se masturbeaza mai des?
3 comentarii

Doamne iarta-ma, puneti niste intrebari de raman masca.Cum naiba sa se curbeze penisul de la masturbare?Dar ce crezi ca e salcie si se indoaie dupa cum bate vantul?Normal ca il are asa de mic copil.

am auzit ca poate fi si de la asta si de aia am intrebat.

Inainte sa pui o intrebare, trebuie sa si gandesti, credeai ca penisul e plastilina si-l poti modela?.Cine ti-a spus ca poate fi de la masturbare gandeste mai prost decat o gaina.
Cauzele curbarii penisului, in momentul erectiei, spre o anumita directie ar putea fi data de o dezvoltare inegala a celor doi corpi cavernosi, traumatisme ale penisului, boala Peyronie, care se manifesta prin curbarea anormala a penisului in timpul erectiei datorita dezvoltarii unei cicatrici a tesutului erectil - sau pur si simplu curbura apare in urma 'invatarii' penisului (din cauza lenjeriei stramte) sa stea spre partea dreapta sau spre partea stanga a corpului.
Cauzele curbarii penisului, in momentul erectiei, spre o anumita directie ar putea fi data de o dezvoltare inegala a celor doi corpi cavernosi, traumatisme ale penisului, boala Peyronie, care se manifesta prin curbarea anormala a penisului in timpul erectiei datorita dezvoltarii unei cicatrici a tesutului erectil - sau pur si simplu curbura apare in urma 'invatarii' penisului (din cauza lenjeriei stramte) sa stea spre partea dreapta sau spre partea stanga a corpului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4penisul meu in erectie este curbat in jos!
- 8curbare penis
- 69Marimea penisului
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 41Penis curbat
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 1penis putin inclinat
- 1Penis stramb
- 7Penis stramb
- 5Probleme cu penisul
- 3Penis curbat
- 3penisul in partea stanga
- 14Penisul si altele
- 0La Peyronie
- 3Penis curbat
- 0Penis curbat in jos !
- 0Determinare curbura penis: congenital sau Peyronies?
- 1Penis Curbat
- 0Penis curbat
- 3Penis in erectie curbat
Mai multe informații despre: curbarea anormala a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: