heelp!

21-10-2011
simonisima
Nu este medic/terapeut
simonisima
buna ziua am si eu o nedumerire:nu mi, a venit ciclu de doua luni am luat pastile vreo 5 ani m.am lasat de ele pt ca vreau un copil.le.am lasat acum 4 luni timp in care mi.a venit ciclu doar o data.am niste pete maronii asa de vreo luna aproape, care nu seamana a menstruatie.nu am nici o durere am fost la ginecolog pe data de 6 oct, mi.a spus ca nu am nimik decat o dereglare hormonala mi.a recomandat pliculete de ovusitol care ajuta la ovulare si la reglarea menstruatiei.nu mi.a descoperit nici o problema nici un chist, de sarcina nici nu poate fi vorba!ce sa fac sa.mi fac un test de sarcina cu toate ca nu s.a produs nici o schimbare in viata mea in ultimele luni.multumesc da.ti-mi un sfat va rog ajuati-ma
2 comentarii
0
21-10-2011, ora 19:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Amenoreea (lipsa ciclului) şi sterilitatea sunt consecinţe frecvente ale unui tratament hormonal atât de îndelungat. Din fericire, în multe cazuri ciclul, suspendat atât de mult timp, revine la normal după un timp. Cât timp trebuie aşteptată reluarea activităţii ovarelor ? Aici, răspunsurile diferă. După părerea mea, este bine să mai aveţi un pic de răbdare până se împlinesc 6 luni de la întreruperea anticoncepţionalelor. Dacă ciclul nu se reia spontan după 6 luni, un tratament homeopatic este opţiunea de primă alegere. Stimularea hormonală este opţiunea de a doua alegere.
0
24-10-2011, ora 12:51
simonisima
Nu este medic/terapeut
simonisima
ok si atunci ce sa fac ? sa astept inca un pic, dar petele acelea rosii ce inseamna?dereglare hormonala si de ce au durat atata aproape o luna.ok mai astept deci sa nu ma duc la medic si asa am programare pe 16 decembrie.astept pana atunci poate se petrece vreo schimbare.multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul