Gripa vs Covid
caz gripa test antigen pozitiv CRP 12 mg/l Na+ 133.2 mmol/l, Cl- 95.3 mmol/l K+4.32 mmol/l.
caz covid confirmat PCR CRP 6 mg/l Na+135.3 mmol/l Cl- 97.3 mmol.l K+ 4.22 mmol/l.
De regula tulpinile circulante sunt mai benigne ca gripa, dar depinde de fiecare, pe mine personal si persoanele inrudite si chiar si sotia, gripa ne afecteaza mult mai sever decat covidul, am facut covid de mai multe ori doar enterita usoara, de fiecare data cand am intrat intr-un focar sau am luat contact cu o persoana infectata, unii am fost vaccinati altii nu, dar nimeni nu a facut forma respiratorie.
Din patania personala perioada de infectiozitate se poate prelungi peste cele 14 zile recomandate, chiar o luna, si exceptional mai mult.
caz covid confirmat PCR CRP 6 mg/l Na+135.3 mmol/l Cl- 97.3 mmol.l K+ 4.22 mmol/l.
De regula tulpinile circulante sunt mai benigne ca gripa, dar depinde de fiecare, pe mine personal si persoanele inrudite si chiar si sotia, gripa ne afecteaza mult mai sever decat covidul, am facut covid de mai multe ori doar enterita usoara, de fiecare data cand am intrat intr-un focar sau am luat contact cu o persoana infectata, unii am fost vaccinati altii nu, dar nimeni nu a facut forma respiratorie.
Din patania personala perioada de infectiozitate se poate prelungi peste cele 14 zile recomandate, chiar o luna, si exceptional mai mult.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0După Covid o radiografie cardiaca a arătat Aorta derulata
- 2Simptome post Covid
- 0Interpretare radiografie pulmonara
- 3Contact direct cu testat pozitiv covid
- 0Ambulanta aeriana privata
- 4Vaccinare covid 19
- 10Ce set de analize se fac după vindecarea de covid?
- 4Medabon -avort medicamentos
- 0Enterita covid
- 4Nu tolerez nici un fel de medicament
Mai multe informații despre: raceala vs gripa vs COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: