Glioblastom
Dupa diagnosticarea cu glioblastom dupa operatie ce pasi trebuie urmati si ce sanse de viata sunt?
10 comentarii
Dupa operatie, se fac radioterapie+chimioterapie (cel mai probabil Temodal). Iar sansele...depinde de fiecare organism in parte, depinde de varsta (cu cat mai in varsta, cu atat sansa e mai mica de supravetuire), depinde de mentalitatea fiecarei persoana (gandire pozitiva/negativa), depinde de alimentatie. Mama mea are acest diagnostic. Daca vreti mai multe detalii, puteti sa imi dati un mesaj privat.
Dumnezeu sa il ierte! Imi pare foarte rau! :-(
Tatal meu a fost diagnosticat cu glioblastom in anul 2015. A urmat operatia, radioterapia si chimioterapia, dupa care, oncoloaga ne-a spus ca nu mai are ce sa ii faca. Dupa multe cautari, am ales sa ii dam tratamente naturiste.a trait pana la finalul lunii octombrie a acestui an, 4 ani jumate de la operatie. Cred ca decesul a survenit mai mult din cauza epuizarii psihice, decat din cauza bolii. Era paralizat ai obosise pur si simplu de starea in care era. Aü
Cat timp a stat paralizat si la cat timp a paralizat?
Pt diana, mihaela30. Mama este bine? Mai traieste?
Nu :-(. S-a stins in octombrie 2019. Va raspund si la intrebarea a 2-a: a stat in jur de 2 luni paralizata (treptat, nu deodata).
Multumesc de raspuns, Diana. Stiu ca fiecare cuvant scris ti-a provocat durere, dar sotul meu sufera de acest tip de cancer. A fost operat in urma cu 11 luni. Deocamdata e bine, dar vreau sa stiu la ce sa ma astept. Luptam impreuna. Doar acum inteleg ce inseamna, o luna, doua, sau mai multe, in plus, de viata. O ultima intrebare: mama ta, cat a trait dupa operatie? Imi cer scuze, ca te deranjez si iti multumesc inca o data.
Prima data a fost operata in martie 2017 (Astrocitom anaplazic) si reoperata in ianuarie 2019 (Glioblastom).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 818Glioblastom - un diagnostic cumplit
- 49Glioblastom multiform
- 43glioblastom multiform...ce fel de cancer este?
- 14Glioblastomul!!! tumora secolului...
- 3glioblastom multiform in urma unui RMN
- 15glioblastom
- 0glioblastom si analize
- 3A fost cineva la koln la DR. GOTNER?
- 0Glioblastom - pacient 30 de ani
- 6operat in Italia la Roma de o tumoare glioblastom.. boala a redicivat
- 11Exista sanse de supraviețuire după glioblastom
- 6Regim alimentar în lupta cu tumoarea maligna
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 1Depresia sau altceva
- 0Resurse despre ultimele metode de tratament ale Glioblastomului
Mai multe informații despre: Glioblastomul