A fost cineva la koln la DR. GOTNER?
Mama mea a fost operata de glioblastom 4 si dupa radio (33) si temodal la 3 luni a recidivat la controlul RMN de pe 27 febr 2012.acum necesita o noua interventie dar am vazut la stiri ca COLOGNE CENTER trateaza cu succes astfel de diagnostic, prin vaccinarea cu celule DENDRITICE. Astept raspunsurile voastre
3 comentarii
Buna...am si eu nevoie de ajutor:((
Tatal meu are 45 de ani si de 2 ani de zile ma rog de el sa mearga la doctor...pana la urma l-am convins si a fost la Sptalul Militar din Bucuresti iar in urma analizelor rezultatele sunt urmatoarele:
-pahipleurita apical bilateral
-multiplii noduli si micronoduli pulmonari calcificati de maxim 2 cm, asociind benzi fibrotice in jur, ce intersecteaza segmentul apicodorsal stang, segmentul Fowler stang si segmentul posterobazal stang.
-micronodul calcificat subpleural segment apical LSD
-adenopatii mediastinale de maxim 1, 4/0, 5 cm la nivelul lojei Bareti, fereastra aorto-pulmonara intertraheobrorsice bilatreal si latero aortice in dreptul venei pulmonare inferioare stangi.
-imagini limfoganglionare axilare bilatreal, cu hil grasos prezent, de maxim1, 6/0, 8 cm de partea stanga
-microresturi timice
-fara acumulari fluide pleuro-pericardice
-ficat cu dimensiuni usor crescute(diametru cranio-caudal LDH18, 5 cm si lob stang in cascheta), cu structura moderat steatozica, fara leziuni inlocuitoare de spatiu vizibile CT naiv
-doua microcalcificari la nivelul segmentului VIII
colecist, splina pancreas, ambii rinichi si GSR cu aspect CT nativ in limite normale
-vena renala stanga retroaortica
-traiecte serpinginoase(vasculrae) intraperitoneale si perirenale bilateral
-fara procese patologice pelvine
-arii de osteocondensare milimetrice, nespecifice la nivelul corpului iliac bilateral si adiacent platoului vertebral superior T11 si lateral stang corp vertebral T10.Mici hernii intraspongioase platou vertebral superio L3 si inferior L2.
-Protruzie discal posteromediana L5-S1 cu micricalcificari incluse.
CONCLUZII:
-Leziuni sechelare camp pulmonar stang
-Hepatomegalie steatozica
Vreau sa mentionez ca fumeaza si bea in fiecare zi si a fost operat de ulcer.
Va rog mult de tot sa-mi spuna cineva cat este de grav si ce inseamna toate lucrurile astea.pentru ca el si-a ascuns rezultatele si nu mi-a spus ce inseamna si ce are.Multumesc mult de tot.
Tatal meu are 45 de ani si de 2 ani de zile ma rog de el sa mearga la doctor...pana la urma l-am convins si a fost la Sptalul Militar din Bucuresti iar in urma analizelor rezultatele sunt urmatoarele:
-pahipleurita apical bilateral
-multiplii noduli si micronoduli pulmonari calcificati de maxim 2 cm, asociind benzi fibrotice in jur, ce intersecteaza segmentul apicodorsal stang, segmentul Fowler stang si segmentul posterobazal stang.
-micronodul calcificat subpleural segment apical LSD
-adenopatii mediastinale de maxim 1, 4/0, 5 cm la nivelul lojei Bareti, fereastra aorto-pulmonara intertraheobrorsice bilatreal si latero aortice in dreptul venei pulmonare inferioare stangi.
-imagini limfoganglionare axilare bilatreal, cu hil grasos prezent, de maxim1, 6/0, 8 cm de partea stanga
-microresturi timice
-fara acumulari fluide pleuro-pericardice
-ficat cu dimensiuni usor crescute(diametru cranio-caudal LDH18, 5 cm si lob stang in cascheta), cu structura moderat steatozica, fara leziuni inlocuitoare de spatiu vizibile CT naiv
-doua microcalcificari la nivelul segmentului VIII
colecist, splina pancreas, ambii rinichi si GSR cu aspect CT nativ in limite normale
-vena renala stanga retroaortica
-traiecte serpinginoase(vasculrae) intraperitoneale si perirenale bilateral
-fara procese patologice pelvine
-arii de osteocondensare milimetrice, nespecifice la nivelul corpului iliac bilateral si adiacent platoului vertebral superior T11 si lateral stang corp vertebral T10.Mici hernii intraspongioase platou vertebral superio L3 si inferior L2.
-Protruzie discal posteromediana L5-S1 cu micricalcificari incluse.
CONCLUZII:
-Leziuni sechelare camp pulmonar stang
-Hepatomegalie steatozica
Vreau sa mentionez ca fumeaza si bea in fiecare zi si a fost operat de ulcer.
Va rog mult de tot sa-mi spuna cineva cat este de grav si ce inseamna toate lucrurile astea.pentru ca el si-a ascuns rezultatele si nu mi-a spus ce inseamna si ce are.Multumesc mult de tot.
nimic acut, are sechele pulmonare si un ficat gras si marit de volum.
mergi cu acest rezultat la medicul de familie.
daca bea greu de tratat.
multa bafta.
mergi cu acest rezultat la medicul de familie.
daca bea greu de tratat.
multa bafta.
Si in cazul in care nu se lasa de baut, care sunt consecintele?aaa si fumeaza cam un pachet jumatate pe zi! iar in legatuta cu rezultatele...nu vrea sa mearga la doctorul de familie, o sa le dau eu pe toate la cineva sa imi zica despre ce e vorba.Am vazut ca si.a luat pastilele Esentiale Forte de 300 mg!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 818Glioblastom - un diagnostic cumplit
- 49Glioblastom multiform
- 43glioblastom multiform...ce fel de cancer este?
- 14Glioblastomul!!! tumora secolului...
- 3glioblastom multiform in urma unui RMN
- 15glioblastom
- 0glioblastom si analize
- 0Glioblastom - pacient 30 de ani
- 6operat in Italia la Roma de o tumoare glioblastom.. boala a redicivat
- 10Glioblastom
- 11Exista sanse de supraviețuire după glioblastom
- 6Regim alimentar în lupta cu tumoarea maligna
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 1Depresia sau altceva
- 0Resurse despre ultimele metode de tratament ale Glioblastomului
Mai multe informații despre: Glioblastomul