Regim alimentar în lupta cu tumoarea maligna
Va rog frumos sa imi spuneti care sunt alimentele care luptă împotriva celulelor maligne. Mama a fost operată de glioblastom săptămâna trecută, va face chimioterapie. Are 54 de ani și nu are alte afecțiuni sau boli. Va multumesc frumos!
6 comentarii
Soțul meu a fost operat în martie 2019. Nu - lapte dulce, carne roșie, dulciuri, grăsimi, pâine alba. În fiecare zi sa bea suc de sfeclă, dimineața și seara turmeric. O linguriță la un pahar de apa. În turmeric pun și o lingura de gel Aloe Vera și o frunza de ruta de gradina. Știu că e o boala fără scăpare, dar măcar întârzie sfârșitul, sau poate asa vreau să cred.
Pește gras, semințe chia, avocado, cacao, nuci. Nu uitați să bea multă apă pentru a menține creierul hidratat și exerciții fizice zilnice pentru a îmbunătăți fluxul de sânge către creier.
Mama a fost operată a doua oară.tumoarea a recidivat aproape 5 cm într-o lună, în timpul tratamentului cu Temodal și radioterapie, regim alimentar fără carne, fără zahăr, cafea, cacao...
Acum este la pat, i-a afectat partea dreaptă, mâna o mișcă foarte puțin spre deloc, iar piciorul drept foarte puțin. In rest e e conștientă, vorbește mănâncă. Vom începe din nou tratamentul și de această dată i-am dat venim de scorpion albastru. Medicii sunt foarte rezervați... Sănătate va doresc
Acum este la pat, i-a afectat partea dreaptă, mâna o mișcă foarte puțin spre deloc, iar piciorul drept foarte puțin. In rest e e conștientă, vorbește mănâncă. Vom începe din nou tratamentul și de această dată i-am dat venim de scorpion albastru. Medicii sunt foarte rezervați... Sănătate va doresc
V-am trimis un mesaj privat. Nu exista vindecare, dar măcar o întârziere...
Buna tatal meu a fost operat in noiembrie de o tumoare la Cluj rezultatele find glioblastom grad 4 acuma e ok merge vorbeste se simte f bine desi tumoarea era de 28cm inainte de operatie se simte a f rau merge rau vorbea rau acum arata f bine nu pot sa cred ca boala lui e asa de grava la cum arata acuma dupa operatie sau nu vreau sa cred il iubesc din tot sufletul meu si nu stiu ce sa fac as face orice numai sa stiu ca va fi bine am luat legatura cu un medic naturist si mi a trimis medicamente dar si un regim alimentar urma sa mearga la chimioterapie cand testu de covid a iesit pozitiv din pacate nu a reusit sa le faca acum la repetat iar si a iesit negativ sper ca boala sa nu fi recidivat in tot acest timp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49Glioblastom multiform
- 43glioblastom multiform...ce fel de cancer este?
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 7operatie tumorala - solicit sfaturi pt viitor
- 3glioblastom multiform in urma unui RMN
- 15glioblastom
- 0glioblastom si analize
- 3A fost cineva la koln la DR. GOTNER?
- 6operat in Italia la Roma de o tumoare glioblastom.. boala a redicivat
- 10Glioblastom
- 11Exista sanse de supraviețuire după glioblastom
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 1Depresia sau altceva
- 0Resurse despre ultimele metode de tratament ale Glioblastomului
Mai multe informații despre: Glioblastomul alimentatia recomandata in chimioterapie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: