Ganglioni submandibulari inflamati , gatul inflamat si limba incarcata. Ce ar putea fi?
Buna ziua,
De 1 an jumate am ganglioni submandibulari inflamati (adenopatie laterocervicala), gatul inflamat si limba incarcata.
Am fost la 3 medici ORL, doi medici endocronologi, iar in viitorul apropiat sunt programat si la gastroenterologie. Recunosc ca am probleme cu stomacul de multi ani insa iau in continuare controloc si metoclopramid. Am fost la hematologie de 2 ori si mi-au spus ca am o anemie, posibil talasemie. Am fost la stomatolog si la BMF unde urmeaza sa plec din nou la maxilo-faciale pentru inca un control. Rezultatele sunt tot aceleasi din pacate pentru mine.Am fost la pneumologie insa nu am nimic in aceasta sfera.
Daca ma poate cineva va rog cu un sfat, multumesc mult.
De 1 an jumate am ganglioni submandibulari inflamati (adenopatie laterocervicala), gatul inflamat si limba incarcata.
Am fost la 3 medici ORL, doi medici endocronologi, iar in viitorul apropiat sunt programat si la gastroenterologie. Recunosc ca am probleme cu stomacul de multi ani insa iau in continuare controloc si metoclopramid. Am fost la hematologie de 2 ori si mi-au spus ca am o anemie, posibil talasemie. Am fost la stomatolog si la BMF unde urmeaza sa plec din nou la maxilo-faciale pentru inca un control. Rezultatele sunt tot aceleasi din pacate pentru mine.Am fost la pneumologie insa nu am nimic in aceasta sfera.
Daca ma poate cineva va rog cu un sfat, multumesc mult.
1 comentarii
e bine sa stii ca tratamentul de la gastrologie are rezultat doar daca pacientul intelege si stie ce alimente ii fac rau la digestie
fara un regim alimentar corect ales.. pastilele nu au efect
citeste pe google despre alimente care intretin inflamatia
fara un regim alimentar corect ales.. pastilele nu au efect
citeste pe google despre alimente care intretin inflamatia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ganglioni inflamati
- 5chist la glanda parotida ce necesita operatie.. parintii nu sunt in tara
- 64gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
- 4ganglioni umflati
- 5Limba incarcata
- 7Ganglion inflamat in partea dreapta a gatului
- 14Acum 3 saptamani mi-au aparut doi ganglioni submaseterieni,
- 0ganglioni gat
- 5umflatura dupa ureche
- 1Aftă bucală și ganglion inflamat
- 9Ganglioni limfatici laterocervicali mariti