Frigiditate

09-03-2009
calinstelian
Nu este medic/terapeut
calinstelian
Este posibil ca datorita lipsei orgasmului la femei in repetate randuri, aceasta sa devina frigida?
2 comentarii
0
09-03-2009, ora 00:54
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
FRIGIDITATE

Tulburare a sexualitatii feminine constand in absenta satisfactiei sexuale in timpul raporturilor. Frigiditatea poate fi completa (absenta totala de apetit si de placere sexuala, denumita si anorgasmie) sau partiala, femeia nu ajunge la orgasm decat foarte rar, dar relatiile sexuale raman satisfacatoare in perioada care precede juisarea.
Cauzele unei frigiditati sunt multiple. Ele pot fi organice (infectie, dezechilibru hormonal, alcoolism, sarcina dificila, menopauza) sau psihologice (teama de o sarcina sau de o boala sexuala, surmenajul, stresul, depresia, detasarea fata de partener). Un tratament este aproape intotdeauna posibil: el poate sa se bazeze pe hormonoterapie sau pe psihoterapie, de exemplu.

Ti-am dat definitia frigiditatii deoarece am observat din continutul intrebarii ca nu ai habar ce este aceea frigiditate !
0
16-03-2009, ora 10:24
calinstelian
Nu este medic/terapeut
calinstelian
Problema este ca sotia mea nu se mai excita, suntem casatoriti de aproape un an si incet incet am gasit tot mai putine zone excitante pentru ea. La inceput se excita doar daca o sarutam, acum nu se mai excita nici daca ii mangai clitorisul. Se poate sa fie din cauzaca nu a avut orgasme? Sau s-a plictisit de mine?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.