Frenul penis
Buna ziua,
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, si am o problema cu frenul penisului. Din cate pot observa, acesta este cam scurt (mi-e frica sa nu interpretez eu gresit, dar totusi...), pot trage preputul sub capul penisului, insa mai mult de atat daca incerc, capul penisului se "da in jos", ca sa spun asa. Am inteles ca este o procedura simpla prin care se taie putin aceasta "ata", dureaza 10 minute... Are rost sa ma gandesc la asa ceva, sau se va rezolva problema de la sine?
Daca imi poate recomanda cineva un cabinet de urologie in bucuresti... Multumesc anticipat.
3 comentarii
Dupa ce-ti incepi viata sexuala lucrurile se schimba
In ce sens, se rezolva de la sine dupa aceea? Vorbesti din auzite sau poti sa-mi arati ceva mai concret?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 55boala venerica? help pls...
- 24un fel de inel sub capul penisului - va rog raspundeti
- 16penis mic
- 14Pete albe si mancarime
- 11Bubite penis
- 4Penis orificiu
- 17Am o scurgere alba din penis
- 9cosuri pe penis si pe testicule
- 17Cresterea penisului
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 9din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 4va rog din inima sa ma ajutati
- 3spirt pe penis
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 2leziuni si senzatie de arsura pe scrot si penis
- 1problema penis!
- 1Piele penis uscata
- 0Rana pe penis
- 6penis umezit
- 4bubite pe penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: