Fractura si entorsa
Buna seara Ma numesc Cristina 34 ani si am avut o entorsa la piciorul stang pe vremea cand eram in liceu la piciorul drept o fractura. De atunci si pana acum doi ani nu m-au durut acum se umfla si ma dor f tare. As dorii sa-mi spune-ti daca trebuie sa merg la medic pt o consultatie sau o radiografie.
10 comentarii
Buna seara Membrul inferior este format din sold coapsa genunchi gamba glezna si picior...la ce nivel anatomic ati avut entorsa Ce articulatie a fost afectata Unde a fost fractura la ce nivel anatomic cum a fost tratata ...Cu deosebita stima Dr. Marius Uscatu...ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Buna ziua...Multumesc pentru promptitudine. La ambele picioare in partea din stanga a labei piciorului. Pentru fiecare in parte am stat cate o luna si jumatate in ghips. Am uitat sa mentionz ca mii se pun asa zisele carcee in special seara si numai pot misca piciorul timp de cateva secunde pana isi revine. Sunt foarte dureroase si sunt aproape zilnice. Multumesc foarte mult..
Stimata Doamna...nu am inteles absolut nimic din prezentarea D-voastra.si va rugasem sa-mi precizati sediul anatomic si tipul fracturii etc...Cu stima... Dr. Marius Uscatu.Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
buan ziua,
acum 2 saptamani in timp ce ma duceam la munca la bucuresti am calcat intr-o parte si mi-am fracturat piciorul. pe fisa de la urgente scrie fractura metatars V stg. fara deplasare. in cele 2 saptamani am tot facut naveta ploiesti-bucuresti numai lunea si vinerea in fiecare saptamana deoarece nu mi s-a aprobat concediul medical. acum o saptamana mi-au schimbat gipsul (ceva de genul botina) dar intre timp a inceput sa se fisureze in partea din fata iar talpa s-a inmuiat de tot. am sunat la urgente dar mi-au spus ca nu e nimeni acolo sa-mi schimbe mie gipsul. problema e ca de luni ma intorc iar la bucuresti. oare mai are vreun efect sa mai stau asa cu el pana vineri cand se implinesc cele 3 sapt.? peste o luna ma casatoresc si vreau sa stiu daca pana atunci ma voi face bine.
acum 2 saptamani in timp ce ma duceam la munca la bucuresti am calcat intr-o parte si mi-am fracturat piciorul. pe fisa de la urgente scrie fractura metatars V stg. fara deplasare. in cele 2 saptamani am tot facut naveta ploiesti-bucuresti numai lunea si vinerea in fiecare saptamana deoarece nu mi s-a aprobat concediul medical. acum o saptamana mi-au schimbat gipsul (ceva de genul botina) dar intre timp a inceput sa se fisureze in partea din fata iar talpa s-a inmuiat de tot. am sunat la urgente dar mi-au spus ca nu e nimeni acolo sa-mi schimbe mie gipsul. problema e ca de luni ma intorc iar la bucuresti. oare mai are vreun efect sa mai stau asa cu el pana vineri cand se implinesc cele 3 sapt.? peste o luna ma casatoresc si vreau sa stiu daca pana atunci ma voi face bine.
Stimate Domn,
Exista vreo cateva zeci de tipuri de fracturi ale metatarsianului 5, cu tratamente profund diferite. Unele nici nu necesita decat o imobilizare relativa si permit mersul imediat.
Trebuie diferentiat tipul fracturii, dupa studiul radiografiei.
.Cu stima...
Dr. Marius Uscatu...
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului.
Exista vreo cateva zeci de tipuri de fracturi ale metatarsianului 5, cu tratamente profund diferite. Unele nici nu necesita decat o imobilizare relativa si permit mersul imediat.
Trebuie diferentiat tipul fracturii, dupa studiul radiografiei.
.Cu stima...
Dr. Marius Uscatu...
sa inteleg ca raspunsul era pt mine.oricum va multumesc pt promptitudine dar nu am primit raspunsul la intrebare. credeti ca si in cel mai rau caz exista posibilitatea ca in timp de 1 luna sa nu scap de gips? eu ma straduiesc sa calc cat mai putin pe picior.
am radiografia pe telefon.exista vreo posibilitate sa v-o trimit sa-mi dati un raspuns mai sigur? in ploiesti doctorii nici nu se uita la tine, nici macar o intrebare nu poti sa pui.
Buna ziua!
Puteti sa mi-o trimiteti pe e-mail (aveti coordonatele mele cand faceti click pe numele meu, aici, pe site.
Cu stima...
Dr. Marius Uscatu...
Puteti sa mi-o trimiteti pe e-mail (aveti coordonatele mele cand faceti click pe numele meu, aici, pe site.
Cu stima...
Dr. Marius Uscatu...
v-am trimis pe email radiografia si sper sa imi dati un raspuns bun privind sansele mele de recuperare rapida.
Buna ziua!
Adresa de email de pe care mi-ati trimis nu imi permite sa raspund (este o adresa profesionala, fiind supusa unor restrictii corporatiste).
Incercati sa utilizati o adresa de gen yahoo, gmail, ymail, aol, netscape sau oricare alta. In caz contrar nu va pot raspunde, mail-urile fiiindu-mi redirectionate inapoi de catre serverul Institutiei.
Fotografia este ilizibila. Incercati sa-mi trimiteti una de 10-20-30 ori mai mare, din care sa pot intelege ceva.
Cu stima...
Dr. Marius Uscatu...
Adresa de email de pe care mi-ati trimis nu imi permite sa raspund (este o adresa profesionala, fiind supusa unor restrictii corporatiste).
Incercati sa utilizati o adresa de gen yahoo, gmail, ymail, aol, netscape sau oricare alta. In caz contrar nu va pot raspunde, mail-urile fiiindu-mi redirectionate inapoi de catre serverul Institutiei.
Fotografia este ilizibila. Incercati sa-mi trimiteti una de 10-20-30 ori mai mare, din care sa pot intelege ceva.
Cu stima...
Dr. Marius Uscatu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4entorsa veche
- 3entorsa
- 5fractura la incheietura miinii
- 13fractura deschisa gamba dreapta
- 8fractura metatars 5. Trebuie sa iau anticoagulant? Anticoagulantul se ia si in perioada menstruatiei
- 5Entorse si ligamente
- 5entorsa de gradu 3
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 5Entorsa de ligament la cot
- 18Entorsa netratata corect acum 10 ani
- 6Discontinuitate trabeculara la nivelul marii tuberozitati-calcaneu stang
- 5Sunt diagnosticat cu fractura acetabular stang cu deplasare
- 3Meloreostoza
- 15fractura veche de os scafoid
- 16Fractura fara deplasare parcelara nualeola peroniera glezna dreapta.
- 0fractura cominutiva edr si stiloida ulnara
- 0fractura parcelara os mare carpian drept
- 5Entorsa
- 2Entorsa copil 6 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: