Fractura platou tibial cu infundare
Buna ziua. Acum 3 luni, maica'mea (56 ani) a suferit o fractura de platou tibial cu infundare, a fost operata, i s-a pus un surub. Dupa 2 saptamani de la operatie i s-a dat ghipsul jos cu recomandarea de a nu calca in picior 1, 5-2 luni, doar sa il miste din articulatia genunchiului.
La sfarsitul lunii aprilie trec cele 2 luni. As dori, daca se poate, niste recomandari de recuperare. Medicul care a operat-o este destul de vag in explicatii
Multumesc anticipat
La sfarsitul lunii aprilie trec cele 2 luni. As dori, daca se poate, niste recomandari de recuperare. Medicul care a operat-o este destul de vag in explicatii
Multumesc anticipat
1 comentarii
Buna ziua!
Este realmente admirabila atitudinea terapeutica de mobilizare precoce a genunchiului, ca o garantie a unei recuperari precoce.
Trebuie sa-l recontactati pe chirurgul care v-a operat si, impreuna cu un kineto-terapeut priceput, sa elaborati programul de kineto-terapie.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Este realmente admirabila atitudinea terapeutica de mobilizare precoce a genunchiului, ca o garantie a unei recuperari precoce.
Trebuie sa-l recontactati pe chirurgul care v-a operat si, impreuna cu un kineto-terapeut priceput, sa elaborati programul de kineto-terapie.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fractura tibie si peroneu fara deplasare
- 21Sechele dupa o fractura deschisa grava
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 14dubla fractura tibie+peroneu
- 38Fractura tibie si peroneu
- 21fracturi membre inferioare
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 11Fractura tibie
- 0Fractura de tibie si fibula
- 6durere calcai copil
- 1Fractura tibie cu deplasare minima
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 1Fractura tibie si maleola externa
- 0Fractura tibie+fibula 1/3 distala
- 0Fractura tibie/picior în ghips/durere gamba
- 1Tibia rupta
- 3Fractura tibie și peroneu
- 3Fractura tibie nu se consolidează după 18 săptămâni
Mai multe informații despre: fractura de tibie