fractura mana copil
Buna seara, fetita mea de 5 ani si 8 luni a cazut si avem fractura mana (mai exact la la radiografie scrie tasare radius) cu imobilizare atela gipsata 21 de zile. I s-a pus gips dar gipsul nu e drept, e curbat la incheietura mainii, e normal sau trebuie sa merg sa ii pun alta atela gipsata? Multumiri anticipate pentru raspunsul dvs.
4 comentarii
Buna seara!
Imobilizarea gipsata in cazul fracturilor radiusului distal la copil este intentionat confectionat curbata.
Este insa evident ca nu ma pot pronunta asupra corectitudinii tratamentului fara sa detin datele esentiale: radiografia, situatia clinica, aspectul gipsului etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Imobilizarea gipsata in cazul fracturilor radiusului distal la copil este intentionat confectionat curbata.
Este insa evident ca nu ma pot pronunta asupra corectitudinii tratamentului fara sa detin datele esentiale: radiografia, situatia clinica, aspectul gipsului etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara, multumesc pentru raspunsul dvs. Mentionez ca i s-a facut o radiografie care a fost interpretata de chirurg si copilul a miscat mana in timpul radiografiei. Daca se poate as vrea sa va trimit pe un mail radiografia ca sa ma sfatuiti daca este cazul sa mai consult un doctor azul in care atela gipsata poate nu isi are rostul. Multumesc din suflet
Buna ziua!
Imi puteti trimite radiografia scannata pe mail, insa este insuficienta pentru decizia finala, deoarece lipseste tocmai examinarea clinica si a imobilizarii gipsate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Imi puteti trimite radiografia scannata pe mail, insa este insuficienta pentru decizia finala, deoarece lipseste tocmai examinarea clinica si a imobilizarii gipsate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu multumiri anticipate va voi trimite un mail cu radiografia si poza a gipsului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Chist la incheietura
- 3fractura extremitatea distala radius stang fara deplasare
- 4fractura cominutiva epifaza distala radius stang cu deplasare
- 3Fractura cu deplasare pumn stang
- 1Exercitii dupa scoaterea mainii din gips?
- 2Tija metalica fi factură radius
- 4Mana in atela ghipsata
- 2fractura radius fetita 8 ani
- 1Fractura olecran cu deplasare mica copil 4 ani- alternative tratament !!!
- 2Fractura radius si ulna
- 2Recuperare fractură
- 1Trebuie sa stau cu ghipsul 3 saptamani
- 0Sfat fractura epifiza distala radius cu deplasare
- 1Lipsa de forta in mana fracturata
- 0Pot ridica greutati de peste 6kg daca mi-am scos incheietura din ghips de aproape o luna?
- 1Fractura epifiza distală radius cu deplasare
- 0EDR - kinetoterapie recuperare
- 5Fractura radius mana dreapta
Mai multe informații despre: fractura de radius mana in ghips