fractura mana copil

Buna seara, fetita mea de 5 ani si 8 luni a cazut si avem fractura mana (mai exact la la radiografie scrie tasare radius) cu imobilizare atela gipsata 21 de zile. I s-a pus gips dar gipsul nu e drept, e curbat la incheietura mainii, e normal sau trebuie sa merg sa ii pun alta atela gipsata? Multumiri anticipate pentru raspunsul dvs.
4 comentarii

Buna seara!
Imobilizarea gipsata in cazul fracturilor radiusului distal la copil este intentionat confectionat curbata.
Este insa evident ca nu ma pot pronunta asupra corectitudinii tratamentului fara sa detin datele esentiale: radiografia, situatia clinica, aspectul gipsului etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Imobilizarea gipsata in cazul fracturilor radiusului distal la copil este intentionat confectionat curbata.
Este insa evident ca nu ma pot pronunta asupra corectitudinii tratamentului fara sa detin datele esentiale: radiografia, situatia clinica, aspectul gipsului etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Buna seara, multumesc pentru raspunsul dvs. Mentionez ca i s-a facut o radiografie care a fost interpretata de chirurg si copilul a miscat mana in timpul radiografiei. Daca se poate as vrea sa va trimit pe un mail radiografia ca sa ma sfatuiti daca este cazul sa mai consult un doctor azul in care atela gipsata poate nu isi are rostul. Multumesc din suflet

Buna ziua!
Imi puteti trimite radiografia scannata pe mail, insa este insuficienta pentru decizia finala, deoarece lipseste tocmai examinarea clinica si a imobilizarii gipsate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Imi puteti trimite radiografia scannata pe mail, insa este insuficienta pentru decizia finala, deoarece lipseste tocmai examinarea clinica si a imobilizarii gipsate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Cu multumiri anticipate va voi trimite un mail cu radiografia si poza a gipsului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anchiloza postfractura... Cum pot sa scap de dureri si sa ma refac?
- 4E normal dupa ce scot ghipsul sa nu pot sa indrept mana?
- 3Fractura cu deplasare pumn stang
- 4Fractura de radius cu deplasare mana dreapta.
- 3Calcitonina
- 12ruptura radius mâna stângă
- 2Operatie fractura radius cu mobilizare activa
- 4Mana in atela ghipsata
- 1Fractura radius fara deplasare
- 6Sechele fractura epifiza distala radius cominutiva, cu deplasare, tratata conservator
- 3am fractura cominutiva epifiza distala radius
- 2fractura radius fetita 8 ani
- 1Fractură epifiza distala radius drept
- 2Recuperare fractură
- 2Mana in gips
- 1Fractura cu deplasare radius si ulna
- 1Piele iritata pe brat dupa ce am scos gipsul
- 1Fractura epifiza distală radius cu deplasare
- 0EDR - kinetoterapie recuperare
Mai multe informații despre: fractura de radius mana in ghips