Mana in gips
Buna ziua, am căzut acum circa 5 zile la fotbal, in pumn sa zic așa. Am fost la urgentă mi s a spus ca trebuie sa stau cu mana in gips între 5-7 zile Am primit și antiinflamatoare sa le iau etc. Am stat cu mana in gips pana astăzi (5 zile) și fără gips simt o durere suportabila in zona afectată, dar ma doare destul de tare atunci când încerc sa închid pumnul.. mana a fost in gips circa 5 zile. Ce trebuie sa fac, e normal?
2 comentarii
Durerea mea este doar la degetul mediu, sus la “osul mare” cred ca așa se numește.
Am reușit sa citesc pe aceea foaie, și scrie sa stau cu ghipsul între 5-7 zile și la diagnostic scrie “ contuzie mana stânga. Ma gândesc ca eu practic dacă as avea contuzie ar fi la degetul mediu la osul mare, nu mi a fost pus diagnosticul corect ? Și am stat cu ghipsul degeaba ? Eu nu am avut nici măcar puțin ghips pe partea afectată, ghipsul a fost pus pana la mijlocul antrebratului și pe palma paana la sfârșitul degetelor, însă unde ma durea cu adevărat era doar pansament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anchiloza postfractura... Cum pot sa scap de dureri si sa ma refac?
- 2Chist la incheietura
- 4E normal dupa ce scot ghipsul sa nu pot sa indrept mana?
- 1degetul mare al mainii drepte rupt
- 3Fractura cu deplasare pumn stang
- 4Pot folosi mana care este in ghips?
- 1Exercitii dupa scoaterea mainii din gips?
- 4fractura mana copil
- 4Mana in atela ghipsata
- 6Sechele fractura epifiza distala radius cominutiva, cu deplasare, tratata conservator
- 1Fractura olecran cu deplasare mica copil 4 ani- alternative tratament !!!
- 1Trebuie sa stau cu ghipsul 3 saptamani
- 1Lipsa de forta in mana fracturata
- 0Pot ridica greutati de peste 6kg daca mi-am scos incheietura din ghips de aproape o luna?
- 3Recuperare post fractura epifiza distală radius cu deplasare
- 1Fractura epifiza distală radius cu deplasare
Mai multe informații despre: mana in ghips