fractura coloanei cervicale

19-07-2011
mony_miley2000
Nu este medic/terapeut
mony_miley2000
Buna seara.
In urma unui plonjon in apa varul meu si-a fracturat coloana cervicala nu stiu exact ce segment sau diagnosticul exact ce am inteles ca are maduva "sectionata"cert este ca de sambata sta tintuit la pat, de la gat in jos nu simte si nu misca nimic, are 30 de ani si medicii au spus ca nu are nici o sansa sa isi revina si nici o interventie chirurgicala nu este posibila. Daca exista cineva care a intalnit astfel de cazuri va rog sa-mi dati si mie cateva detalii despre aceasta "boala".Daca exista "1" sansa sa isi revina, o clinica din strainatate unde sa se poata opera sau orice alt sfat. Multumesc
4 comentarii
0
20-07-2011, ora 01:02
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Situatia varului dv, din datele mentionate, este cu adevarat grava. Chiar daca exista sanse de supravietuire (care cresc daca sectiunea este mai jos de nivelul C4), va ramanea cu un handicap sever.
0
01-08-2011, ora 13:03
mony_miley2000
Nu este medic/terapeut
mony_miley2000
Eu nu am vazut biletul de iesire din spital dar am inteles ca are fractura de C5-C6 FRANCHEL A si luxatie de C2-C3 are extensie pe torace ca un ham iar in cap ceva din fier. Am inteles ca intr-o zi a miscat din picioare ca o svacnire asa. Ce poate insemna asta si daca puteti sa-mi spuneti si acest diagnostic ce inseamna Franchel A am priceput ca este cel mai grav fractura completa dar vreau sa stiu daca se poate face ceva macar intr-un scaun cu rotile sa poata sta.Situatia lui este si mai grava pentru ca parintii lui sunt morti amandoi si nu are cine sa il ingrijeasca si nu are cine sa se intereseze de el sau sa stea cu el acolo. Adica este din toate punctele de vedere foarte greu pentru el. Va multumesc.
0
01-08-2011, ora 13:41
mony_miley2000
Nu este medic/terapeut
mony_miley2000
Am uitat sa mentionez ca acum este tot in spital la Bucuresti dar in sectia de recuperare face recuperare cu personal specializat. Multumita unor oameni cu suflet
0
03-08-2011, ora 09:40
mony_miley2000
Nu este medic/terapeut
mony_miley2000
In atentia domnului Dr.Mihnea DragomirVa rog sa-mi raspundeti si la aceasta intrebare ce inseamna aceasta miscare a picioarelor pe care au sesisat-o cei care au fost sambata la el?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.