Fractura cap radial lV Mason

11-08-2022
Gatusso
Nu este medic/terapeut
Gatusso
Bună ziua! Acum 1 luna și jumătate am avut un eveniment nefericit si mi am fracturat cotul(fractura de cap radial mason 4).am fost operat la spitalul elias din București unde mi a fost îndepărtat o bucata din capul radial! Tin sa menționez că o bucata mica de os nu a putut fi îndepărtata pentru ca riscam sa mi se atingă vre un nerv si sa rămân paralizat din spusele dl doctor! El a spus că o sa imi revin 100% dar eu sunt sceptic! În primul rând el nu mi a pus nicio proteza in locul osului lezat si în al doilea rând nici bucățică aceea de os lăsată acolo nu îmi da pace(psihic)! De doua săptămâni mi am dat gipsul jos și deocamdată nu imi pot flexa bratul mai mult de 90 de grade, simt ca ma tine ceva, menționez ca fac kinetoterapie și fizioterapie de la îndepărtarea gips ului! Ce imi recomandati sa fac? Ce medici buni cunoașteți pentru o a doua părere! Si la final postez ultima radiografie pe care am făcut o după o luna și jumătate de la operație! Mulțumesc din suflet!
3 comentarii
0
15-08-2022, ora 21:38
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Unde este radiografia?
0
15-08-2022, ora 22:41
Gatusso
Nu este medic/terapeut
Gatusso
Bună seara dl doctor din păcate nu reușesc sau nu știu sa încarc fotografiile! Cum pot face sa le vedeți, va rog!?
0
23-03-2023, ora 22:05
Cmoise
Nu este medic/terapeut
Cmoise
Salut. Am facut si eu o artroplastie de cap radial. Momentan sunt la stadiul de recuperare, am 6 saptamani si daca se poate sa imi dai un mesaj la 0736654948 as aprecia enorm. M-ar ajuta emorm sa stiu procesul de recuperare / timp.
Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: