Fractură cap radial
Buna seara Am mare nevoie de un sfat de la Dumneavoastră vă rog frumos In trecut în 2015 am avut accident am căzut si mi-am rupt mana dreapta la cot Am mers la urgente si miau pus diagnosticul fractură de cap radial gradul 4 A doua zi mau operat si mi-au pus 2 brose după operație am ținut o lună de zile mana in ghips dupa ce mi-au scos ghipsul mi-au scos in aceiasi zi ma operat si mia scos și brosele Am facut foarte multă recuperare 2 luni in fiecare zi sa pot îndrepta mana dar fără rezultat Medicu care sa ocupat de mine mia zis ca e nevoie si de a 3 operatie adica rezectie de cap radial habar nu aveam ca asta imi va afecta mana mai rău m-am operat si a 3 oară din nou recuperare multă dar fără rezultat Am renuntat sa mai merg la acelaș medic Am mers la Târgu mureș acolo mam operat medicu sef de secție ma ajutat foarte mult mia dat un pic drumu din cot sa pot întinde cat de cat mana si sa pot sa ma folosesc de ea mai ales de încheietura După operație din nou recuperare multă și după un timp ma durerea foarte tare mia fost iesit ceva de genu niste bubite cred la cot si imi pocnea foarte tare oasele din nou operație mau curățat si am ramas asa Din nou recuperare multă fara efect mam obisnuit pana la urma cu ea asa cea mai.mare bucurie a mea a fost ca puteam sa scriu cu mana.Iar acum Mâna dreaptă nu pot sa o întind complet Dar problema mea este ca ma a inceput sa ma deranjeze foarte tare încheietura mâinii nu pot sa fac deloc rotația si sa tin palma drept întinsă si ma doare foarte tare imi pocneste Eu care credeam ca totul va fi bine si voi putea trăi asa chiar dacă nu pot întinde mana de la cot macar sa ma pot folosi de încheietura Dar m-am înșelat Acum după atâția anii ma doare foarte tare încheietura si nu prea mai.pot sa ma folosesc de ea Am purtat un timp orteza de pumn Dar fara folos Nu stiu ce sa mai fac
2 comentarii
Datorita rezecție capului radial, radiusul a început sa ascensioneze in încercarea de a umple spațiul rămas restant. Din păcate de multe ori în urma acestui proces apar probleme în articulația radio ulnara distala- o articulație în apropierea pumnului care permite mișcarea de prono supinatie, mai exact palma sus palma jos.
Exista soluții pentru problema d voastră, însă doar chirurgicale. Iar varianta de rezolvare nu poate fi aleasa decât în urma unui consult.
Cu stima,
----------*
(*modificat de admin)
Exista soluții pentru problema d voastră, însă doar chirurgicale. Iar varianta de rezolvare nu poate fi aleasa decât în urma unui consult.
Cu stima,
----------*
(*modificat de admin)
Chiar as vrea sa vin la o consultație Eu sunt obișnuită cu mana asa Dar ma deranjează încheietura acuma Imi amorteste mana mereu si imi pocneste încheietura si cotul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Am o fractura fără deplasare de cap radial la mâna dreaptă
- 0Recuperare fractura cot - dureri insuportabile
- 4Fractură cap radial Cot drept operată 2016
- 3Fractura cap radial lV Mason
- 2Recuperare fractura cap radial
Mai multe informații despre: fractura cap radial
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: