Ce inseamna calcificari la col?

Am facut o ecografie abdominala, rezultatul: COL- prezinta periferic numeroase foarte mici imagini intens hiperecogene (calcificari ?). Exact asa scrie pe ecografie. Ma poate ajuta cineva cu niste detalii? Ce inseamna imagini HIPERECOGENE?
Multumesc !
Multumesc !
5 comentarii

Trebuie sa mergi cu rezultatul la ginecolog.Imaginea hiperecogena are culoarea alba pe monitorul de la ecograf si reprezinta o structura plina, nu un organ gol.

Si este ceva grav ?Am observat ca uneori curbura colului coboara prea mult si nu ma pot spala in interior.( sper sa nu spun vreo tampenie ).De asemenea, am dureri in timpul contactului sexual.Mi s-a recomandat sa merg sa fac o colposcopie.Voi merge in curand.Va multumesc ptr raspuns !

Nu-ti pot spune daca este grav sau nu.Mergi neaparat pentru colposcopie.Numai bine!

Va multumesc ! Asa voi face, dar as fi vrut sa ma pregatesc oarecum pshic...mai ales ca Dna dr de la ecograf mi-a spus ca nu a mai vazut niciodata asa ceva si nu stie ce diagnostic sa-mi puna, de aceea a pus calcificari cu semn de intrebare.

VREAU SA MA LAMURITI CE INSEAMNA CALCIFICARI LA NIVELUL COLULUI UTERIN.TUMOARE?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancerul de col uterin
- 20rana pe col sau nu!
- 4hipertrofie de col uterin
- 13Rezultat biopsie col uterin
- 5tumora maligna poate fi depistata la tomograf?
- 3Sarcina cu col uterin intredeschis
- 2secretie col uterin
- 4posibil cancer uterin?
- 38Rana pe colul uterin
- 4va rog un sfat
- 1erozie col uterin
- 1NEOPLASM DE COL UTERIN RTX OPERAT
- 5trichomonas vaginalis
- 7Virusul hpv - informatii
- 5Formatiune col uterin
- 2burta lasata si colul uterin moale la 34 saptamani
- 2Problema ficat sau fiere ( diagnostic ) niciunul?
- 0Modificari col uterin
- 1Ecografie ficat baiat de 7 ani
Mai multe informații despre: colul uterin ecografia abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: