ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Floare alba pe clitoris

25-06-2020
Iubi20
Nu este medic/terapeut
Iubi20
Bună, de o săptămână mi-a apărut o pată alba deasupra clitorisului, care cuprinde doar puțin din începutul clitorisului de la rădăcină și s-a extins doar puțin în sus pe el..deci in partea de sus a clitorisului cum te uiți din spre burtica. Menționez ca nu mi-am început viata sexuala, într-adevăr am avut o perioada în care m-am masturbat clitoridian excesiv. Am vrut de asemenea sa spun ca nu am nici un simptom de durere dar ma deranjează ca o vad acolo.. Tot mi-am făcut video și m-am uitat ce ar putea fi.. Sau poate fi de la lipsa de calciu? Nu ma doare, nu ma ustura.. Nici un simptom.. Sau pe baza hormonala? (Am 24 de ani și exces de greutate)
3 comentarii
0
25-06-2020, ora 16:54
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Este imposibil de evaluat și diagnosticat o astfel de situație prin intermediul internetului. Va recomand un consult ginecologic.
0
25-06-2020, ora 19:42
Dr. Diaconu Lavinia
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Diaconu Lavinia
Buna ziua.

Si eu recomand sa mergeți la un consult ginecolog.
1
30-06-2020, ora 16:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegii mei vă recomand consult ginecologic, pentru că ginecologul are posibilitatea să facă investigații pentru a pune un diagnostic sigur.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete albe pe pielea copilului - ce ar putea fi?
  • Puncte albe pe faţă
  •