Flegmon periamigdalian drept

35 comentarii 1 2
0
16-12-2015, ora 16:51
steli24
Nu este medic/terapeut
steli24
am iesit din spital cu tratament de 5 zile de augmentin si antiinflamator, vroiam sa stiu daca ar fi bine sa iau si ceva produse de la apicola din polen cu miere de albine?pt cresterea imunitati si pt a grabi procesul de vindecare.sa inteleg ca citricele nu sant bune? eu ma gandeam sa consum multe sucuri din portocale stoarse.
0
16-12-2015, ora 18:49
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
ai inteles corect..nimic acru, , acidulat, citric
gasesti toate vitaminele in legume si in alte fructe
sigur pot fi folosite si produsele apicole
0
02-01-2016, ora 08:09
steli24
Nu este medic/terapeut
steli24
Un an nou fericit va doresc!!!! revin din nou cu problema mea..am fost internat la infectioase cu diagnosticul Flegmon periamigdalian drept pt care am fost tratat cu antibiotice in spital, iar dupa externare am urmat inca 7 zile de antibiotice si antiinflamatoare...acuma am o durere in gat la inghitire si simt ca o jena in partea dreapta, si parca am ceva besica pe limba.am reusit sa merg la Orl intre sarbatori di mi-a spus ca am angina eritematoasa pe care o faceam de multe ori si inainte si mi-a recomandat strepsils intensiv spray, si mi-a spus ca dupa 3 saptamani de cand am iesit din spital sa refac analizele la sange si sa duc rezultatele la ei.ce vreau sa va intreb eu:
pe spray scrie ca se foloseste ca tratament doar 3 zile l-am folosit dar tot asa sant., pot sa folosesc spray bioparox s-au gargara cu sare ar ajuta cu ceva pana trec cele 3 saptamani sa imi refac analizele?cam care este perioada in care se vindeca ?va multumesc
0
02-01-2016, ora 22:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
mai bine sa folosesti Dezinglan gat si faringo-sprey
gargara dupa fiecare masa
regim alimentar Strict fara nimic acru, acidulat, citric
sfatul prietensc este sa scoti cat mai repede amigdalele
0
02-01-2016, ora 22:56
steli24
Nu este medic/terapeut
steli24
Multumesc mult pt raspuns, imi este cam groaza de asa ceva, dar daca va fi necesar asa voi proceda..este ceva varianta de scoatere a amigdalelor mai simpla sa nu necesite zile de spitalizare si sa nu dureze mult recuperarea? care e cea mai buna varianta?
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.