flegma permanenta in nas

nu prea stiu cum sa ma exprim in aceasta problema.Este vorba despre o flegma permanenta(dureaza de vreo 2 ani) De cate ori trag de nas-folosesc expresia populara, vine o flegma nu f.consistenta, compacta.In pozitia culcat pe spate ori de cate ori fac acest lucru vine aceasta flegma.Pare o sursa inepuizabila.Cand dorm destul de des sforai.Stiu ca este de fapt o reactie de protectie dar sper sa aflu ca nu e vb.de o sinuzita cronica(sper...).Orice vant care ma prinde neinvelita la cap imi creeaza probleme.Aici intervin cu o alta problema -daca prind curent la cap mi se umfla ba partea dreapta, ba partea stanga sub maxilare desi nu mai am dinti...Si a 3-a probl. -in urechea dreapta daca misc capul un pic mai repejor dreapta-stanga, sint un usor tiuit si imi dau seama ca nu mai aud bine.Cam multe.Sper sa ma luminati un pic.(an 52 de ani si sunt o persoana activ, ponderata ca greutate)
Multumesc
Multumesc
2 comentarii

tiuitul la miscarea capului.este o problema legata de coloana cervicala ( tre sa faceti investigatii si tratament la balneologie)
Pentru a depista sursa acelor secretii nazale trebuie sa faceti o radiografie SAF
Pentru a depista sursa acelor secretii nazale trebuie sa faceti o radiografie SAF

multumesc mult...nu m-am gandit nicio clipa ca zgomotul metalic din ureche poate veni de la coloana cervicala.Credeam ca e legat de o baoala a urechii.Voi urma sfatul dumneavoastra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.
- 2Eczema/ Dermatita urechi
- 3Ameteli dupa o viroza
- 2Alergie sau altceva?
- 0Rau extrem de masina/Problema la urechea interna??
- 1Acufene/Tinitus
- 2Ulcerație si sangerare amigdala dreapta
- 3Hipersalivatie și senzație permanenta de inghitire saliva