Fistula pentru dializa
Bună seara,
Tatăl meu a fost de curând diagnosticat cu insuficiență reală cronică, în urma căruia i sa montat un cateter pentru dializa, si o fistulă la mână.Până acum a fost totul normal, în această seară am observat ca nu se mai aude acel"vuiet" la mână și nici acea vibrație la atingere.Ce reprezintă, este un motiv de îngrijorare, trebuie să ne adresăm imediat medicului, care a efectuat această tehnică, ce este de făcut ?? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Tatăl meu a fost de curând diagnosticat cu insuficiență reală cronică, în urma căruia i sa montat un cateter pentru dializa, si o fistulă la mână.Până acum a fost totul normal, în această seară am observat ca nu se mai aude acel"vuiet" la mână și nici acea vibrație la atingere.Ce reprezintă, este un motiv de îngrijorare, trebuie să ne adresăm imediat medicului, care a efectuat această tehnică, ce este de făcut ?? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 26insuficienta renala cronica (creatinina=9, 8mg-dl)
- 6insuficienta renala cronica! URGENT!
- 6insuficienta renala cronica - tratamente naturiste?
- 1Regim alimentar - insuficienta renala cronica
- 5insuficienta renala cronica - recomandari
- 0Informatii despre hemodializa
- 0Insuficienta renala cronica-creatinina mare-cum reduc concentratia de creatinina?
- 1IRC si doar un rinichi
- 3Sănătatea rinichilor
- 0Ajutati-ma/Raspundeti - îmi curge urina pe lângă nefrostoma
- 1Alimentatia pacientului dializat
Mai multe informații despre: Insuficienta renala cronica Dializa Cateterismul venos periferic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: