Nevrologie si dializa
Scopul dializei este epurare extrarenala de toxine care totusi provoaca dezechilibre diverse, DDSindrom.. ect. de care un nefrolog, evident nu a auzit niciodata !?
Ce-i mai bine, adaptarea seantelor de dializa dupa caz si nevoie sau 3 dialize obligatoriu pentru dereglarea sistemului nervos central in interesul lobby-ului si a.. 'investitorilor' ?
Ce-i mai bine, adaptarea seantelor de dializa dupa caz si nevoie sau 3 dialize obligatoriu pentru dereglarea sistemului nervos central in interesul lobby-ului si a.. 'investitorilor' ?
3 comentarii
Ce intelegi tu prin dializa obligatorie pentru dereglarea SNC in interesul LOBBY-ului si a INVESTITORILOR????
Te exprimi cel putin ciudat si unele cuvinte (scrise gresit, de ex. nevrologie, in loc de nefrologie) sunt incoerente.
In orice caz, dializa nu se face in cazul tulburarilor psihice, daca asta vroiai sa intrebi.
Te exprimi cel putin ciudat si unele cuvinte (scrise gresit, de ex. nevrologie, in loc de nefrologie) sunt incoerente.
In orice caz, dializa nu se face in cazul tulburarilor psihice, daca asta vroiai sa intrebi.
Du-te si te. cultiva putin, ia o carte ceva. Putina cultura nu ti-ar strica !
Nu te-am intrebat nimic pe tine !
Nu te-am intrebat nimic pe tine !
Nu e nevoie sa te comporti necivilizat.
Du-te tu si ia-ti tratamentul, ca esti in plin episod psihotic, daca spui enormitati dintr-astea.
Numai Bine!
Du-te tu si ia-ti tratamentul, ca esti in plin episod psihotic, daca spui enormitati dintr-astea.
Numai Bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dializa desi mananca destul de sanatos
- 26insuficienta renala cronica (creatinina=9, 8mg-dl)
- 1Ajutor! dializa de 2 ani, rinichii fiind afectati de citostatice
- 0Ajutați-ma! Tatăl meu face dializa de pe 14 ani, are ascita, lichidul a migrat in plămâni
- 0Fistula pentru dializa
- 1Alimentatia pacientului dializat
Mai multe informații despre: Dializa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: