Femei excitate cand au vezica plina

13-11-2018
the_explorer
Nu este medic/terapeut
the_explorer
Buna ziua,

Cred ca acesta este un subiect tabu, in general. Intrebarea este: exista femei care se pot simti mai excitate in momentul in care vezica urinara le este plina, iar ele trebuie sa astepte mai mult timp? Am citit pe anumite forumuri straine ca acest lucru este posibil. Ma gandesc ca poate aici multora le este rusine sa recunoasca sau sa vorbeasca despre acest lucru. Oare se gandesc ca este ceva nelalocul lui, daca simt asa ceva?
2 comentarii
1
15-11-2018, ora 23:55
Free to live
Nu este medic/terapeut
Free to live
Sunt femei care daca au vezica plina simt mai intens orgasmele sau au o stare de excitare pronuntata. Totusi toate suntem diferite si functionam diferit. O vezica plina poate sa fie doar o vezica plina in lipsa altor stimuli.
1
20-11-2018, ora 17:25
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Pot exista unele femei care sa simta o dorinta sexuala mai ampla atunci cand au vezica plina...insa asta nu e o regula ce se poate aplica la majoritatea femeilor. La unele femei starea de excitare sexuala se poate produce la stimuli ce la majoritatea femeilor nu genereaza o stimulare erotica ampla.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici