Fatete dentare - vârstă
Bună ziua! La sfârșitul lunii septembrie sora mea se căsătoreste iar eu am dinții de sus cam strâmbi și mi-aș dori un zâmbet frumos atunci.In luna februarie a anului 2021 voi împlini vârsta de 18 ani însă nunta este cu câteva luni înainte. Se poate ca să mi rezolv problema cu fațete dentare sau coroane dentare chair dacă nu am împlinit vârsta de 18 ani? Mulțumesc frumos!
2 comentarii
Buna ziua,
Daca aveti dintii strambi este recomandat sa purtati un aparat ortodontic fix. Nu sunt recomandate fatete dentare.
Daca aveti dintii strambi este recomandat sa purtati un aparat ortodontic fix. Nu sunt recomandate fatete dentare.
Buna Cristina,
Un raspuns simplu e greu de oferit. Varsta (18 ani ) nu este un criteriu. Decizia unui medic trebuie sa se bazeze pe o consultatie amanuntita.
Asa cum spunea colega mea, o varianta buna cand ai dintii strambi este sa porti un aparat dentar. Cand ai dintii strambi si cariati puternic ( putin probabil la varsta ta ) atunci se poate vb despre fatete.
Ca si sfat, e bine sa vezi 1-2 dentisti, sa le expui nevoile si dorintele tale, si apoi sa tragi o concluzie.
Zi buna!
Un raspuns simplu e greu de oferit. Varsta (18 ani ) nu este un criteriu. Decizia unui medic trebuie sa se bazeze pe o consultatie amanuntita.
Asa cum spunea colega mea, o varianta buna cand ai dintii strambi este sa porti un aparat dentar. Cand ai dintii strambi si cariati puternic ( putin probabil la varsta ta ) atunci se poate vb despre fatete.
Ca si sfat, e bine sa vezi 1-2 dentisti, sa le expui nevoile si dorintele tale, si apoi sa tragi o concluzie.
Zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dinti imbracati in portelan dar cu probleme
- 1Fatetare dinti. Pro si contra
- 5fatete dentare.. 10 dinti de sus
- 5coroana dentara din portelan sau fateta dentara din portelan?
- 6Fatete dentare
- 3Fateta E-max poate fi subtiata de guma pentru finisare?
- 4Ce mă avantajează? fațete sau coroane?
- 3Fatete dentare
- 1Fatete dentare
- 2Fatete dentare
- 1Fatete compozit
Mai multe informații despre: Fatetarea dintilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: