Fatete dentare
Buna seara! Recomandare medic stomatolog in Bucuresti care pune fatete dentare?( din propria experienta)
1 comentarii
Bună ziua!
Medicii stomatologi specialiști în protetică, ce se supraspecializează în estetică dentară sunt cei mai avizați în acest domeniu. Puteți întreba persoanele din cercul dumneavoastră social dacă știu de un astfel de medic sau puteți căuta aceste informații pe internet, întrucât multe clinici și cabinete au o pagină de internet unde își prezintă echipa, împreună cu specializările și competențele fiecăruia.
Puteți căuta chiar și pe acest site medici ce dețin aceste competențe, întrucât mulți dintre medicii care se implică și răspund activ la discuțiile abordate pe forum își prezintă competențele în cadrul descrierii personale.
Medicii stomatologi specialiști în protetică, ce se supraspecializează în estetică dentară sunt cei mai avizați în acest domeniu. Puteți întreba persoanele din cercul dumneavoastră social dacă știu de un astfel de medic sau puteți căuta aceste informații pe internet, întrucât multe clinici și cabinete au o pagină de internet unde își prezintă echipa, împreună cu specializările și competențele fiecăruia.
Puteți căuta chiar și pe acest site medici ce dețin aceste competențe, întrucât mulți dintre medicii care se implică și răspund activ la discuțiile abordate pe forum își prezintă competențele în cadrul descrierii personale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dinti imbracati in portelan dar cu probleme
- 1Fatetare dinti. Pro si contra
- 5fatete dentare.. 10 dinti de sus
- 5coroana dentara din portelan sau fateta dentara din portelan?
- 6Fatete dentare
- 3Fateta E-max poate fi subtiata de guma pentru finisare?
- 4Ce mă avantajează? fațete sau coroane?
- 3Fatete dentare
- 2Fatete dentare - vârstă
- 2Fatete dentare
- 1Fatete compozit
Mai multe informații despre: Fatetarea dintilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: