Fâșit ureche dupa otita
Salut! Am avut o otita acum 7-8 ani si de atunci mi-a ramas o ureche cu un fâșit care se aude cand e liniste si e putin deranjant. Am fost la vreo 5 orlisti pana acum, mi-au spus ca totul e ok, doar o deviatie de sept.
Inainte de otita eram ok. A intampinat cineva asa ceva si a rezolvat cumva? Multumesc!
Inainte de otita eram ok. A intampinat cineva asa ceva si a rezolvat cumva? Multumesc!
2 comentarii
trebuie tratata CAUZA problemei
acel sunet poate fi dat de
1. Otita medie... daca a ramas ceva lichid in spatele timpanului dupa otita, daca aveti un reflux gastro eosfagian in somn.. care infunda trompa lui eustache, fix cum patim la munte sau avion, ... acest tip de zgomot se poate ameliora daca faceti manevra Valsalva... daca faceti o presiune pe ureche din exterior.. care sa mobilizeze timpanul...
2. de la circulatie prasta cerebrala.. cand sufera nervul auditiv din cauza ca nu este alimentat corespunzatoor
aici intervine si intestinul intoxicat si ficatul gras si alimentatia incorecta si hidratarea insuficienta...
acel sunet poate fi dat de
1. Otita medie... daca a ramas ceva lichid in spatele timpanului dupa otita, daca aveti un reflux gastro eosfagian in somn.. care infunda trompa lui eustache, fix cum patim la munte sau avion, ... acest tip de zgomot se poate ameliora daca faceti manevra Valsalva... daca faceti o presiune pe ureche din exterior.. care sa mobilizeze timpanul...
2. de la circulatie prasta cerebrala.. cand sufera nervul auditiv din cauza ca nu este alimentat corespunzatoor
aici intervine si intestinul intoxicat si ficatul gras si alimentatia incorecta si hidratarea insuficienta...
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns.
Nu am probleme cu digestia, mananac sanatos, am greutate normala, fara ficat gras.
Acel fasait se aude non-stop.
Cum pot trata acea otita medie? Daca o fi de acolo. desi atati doctori mi-au spus ca e posibil sa fie de la deviatie desi inainte de otita nu aveam nimic
Nu am probleme cu digestia, mananac sanatos, am greutate normala, fara ficat gras.
Acel fasait se aude non-stop.
Cum pot trata acea otita medie? Daca o fi de acolo. desi atati doctori mi-au spus ca e posibil sa fie de la deviatie desi inainte de otita nu aveam nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130Probleme cu urechea!!!
- 6Sunet in ureche cand deschid gura
- 12Zgomote in urechea stanga
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 4sunete in urechi mucoasa in gat sub tratament
- 4zgomote in urechi cu o presiune care revine in fiecare saptamina cu tensiune
- 4ecou in ureche...
- 3fosnet ureche
- 0Pocnituri in urechi...daca cineva sufera de ele si daca pana acum sau tratat
- 16Pocnituri in urechi legate de incordare maxilar, nas infundat
- 1Zgomote în urechi
- 1Pocnituri in ureche
- 5Zgomot in urechi
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 13Ureche infundata si vajait in ureche
- 1Ureche infundata și pocnituri
- 4Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta
- 4Ameteala, zgomote urechi
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: