Faringita cronica? care persista - need help

Buna ziua, ma numesc Ovidiu si de cateva luni am niste mici probleme de sanatate. In primul rand acum 7 luni, in ianuarie, am facut o bronsita acuta care m-a tinut departe de munca 1 saptamana (si am mai simtito inca 2-3 saptamani). in iunie am racit, raceala care a tinut cca 3-4 saptamani. Acum, de aproximativ 1 luna si ceva, ma supara gatul, mai exact mai tot timpul simt nevoia sa imi dreg gatul si am impresia de flegma la nivelul superior al sau. Flegma pe care o dau e alba ziua, putin mai vascoaca decat saliva. Totusi, in fiecare dimineata scuip o flegma mult mai groasa, fie spre galben, fie spre maro. Si mai am perioade cabd imi vien sa tusesc, nu puternic, dar parca este o senzatie de mancarime care imi provoaca tusea, iar in unele moemnte cand tusesc simt o mica durere in piept (care trece in cateva ecunde). Am fost la ORL unde m-au diagnosticat cu faringita acuta, mi-au dat o vitamina A si un dezinfectant oro-faringian, dar nu mi s-au ameliorat simptomele. cam despre ce ar putea fi vorba?? (De simtit ma simt excelent, doar k ma supara acea tuse si acea senzatie de flegma ce vine dinspre orificiile nazale). Probleme de sanatate nu am avut de-a lungul vietii (exceptand o heptatita pe la 16 ani). Acum am 20 de ani.
Multumesc de intelegere.
Multumesc de intelegere.
3 comentarii

cred ca pentru faringita care o ai.. medicul NU ti.a explicat ca trebue sa tii si regim alimentar( fara rece, acru si acidulat) sa faci inhalatiii.. sia gargara.
Bioparox sprei 2 puf in nas si 2 in gat din 4 in 4 ore!
Bioparox sprei 2 puf in nas si 2 in gat din 4 in 4 ore!

MUltumesc. In legatura cu tusea, tot din cauza faringitei e?

mentionez ca fasringita cu care am fost diagnosticat este cronica... abia acum am vazut eroarea in prima postare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1faringita cronica
- 3Caut solutie pentru enigma din gat!
- 5faringita cronica hipertrofica - in fiecare dimineata.. gat uscat care ma pisca
- 7faringita cronica
- 7ajutati-ma va rog daca puteti!
- 4faringita cronica de reflux
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 7faringita acuta - sfaturi
- 5Faringita acuta
- 8Schimbarea mediului pt bebe
- 3baile de sulf pot determina faringita?
- 0Candidoza bucala si faringiana
- 16faringita granuloasa
- 18inecare in somn
- 36Pentru domnu doctor Valeriu!
- 1Faringita acuta
- 3Gastrita si usturime gat
- 1Durere gat Farringe stanga
- 2Faringita in sarcina
Mai multe informații despre: Faringita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: