Familia trebuie sa stie adevarul chiar daca este dureros.
Rezultatul RMN este atrofie corticala difuza, simetrica.Demielinizari nespecifice microfocale cu leucoaraioza.
In secventele FLAIR priventriculat exista plaje de hipersemnal cu semnificatie leucoaraiotica si leziuni microfocale, hipersemnal T2 siFLAIR in substanta alba de pana la 6 mm diam, cu semnificatia unor demielinizari nespecifice, mai probabil hipoxice.
Vorbeste greu, uneori mai bine uneori mai rau, conduce automobilul are momente confuze dar dorinta de a exersa, nu stiu la aceasta varsta de 72 de ani ce medicamente sa ia pe langa reminil de 16, cerebrolysin de 10, 3 luni cate 10 fiole si bilobil de 12.
Medicul nu mi-a spus daca este sau nu ALZHEIMER, cum pot sa-l mai ajut?MULTUMESC.
In secventele FLAIR priventriculat exista plaje de hipersemnal cu semnificatie leucoaraiotica si leziuni microfocale, hipersemnal T2 siFLAIR in substanta alba de pana la 6 mm diam, cu semnificatia unor demielinizari nespecifice, mai probabil hipoxice.
Vorbeste greu, uneori mai bine uneori mai rau, conduce automobilul are momente confuze dar dorinta de a exersa, nu stiu la aceasta varsta de 72 de ani ce medicamente sa ia pe langa reminil de 16, cerebrolysin de 10, 3 luni cate 10 fiole si bilobil de 12.
Medicul nu mi-a spus daca este sau nu ALZHEIMER, cum pot sa-l mai ajut?MULTUMESC.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament