Extensie distală. Nu știu ce să fac. Nu cred că va rezista această punte și îmi distrug și caninul
Bună ziua.Vă rog un sfat.În partea dreaptă nu mai am premolarii și molarii.Am făcut 2 implanturi pe locul celor 2 premolari și după un an de zile m-am trezit cu șurubele în gură.A dispărut osul în care au fost fixați.Am făcut adiție de os - nu știu ce material a folosit doctorul -.Am așteptat un an - și după radiografie medicul spune că nu s-a format os și nu putem face alt implant. Îmi recomandă proteza dentară mobilă, pe care eu nu o accept, sau o punte, o extensie care să se sprijine doar pe canin fiindcă în spate nu mai am nimic.Nu știu ce să fac.Nu cred că va rezista această punte și îmi distrug și caninul.Mulțumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Extensia distala va mobiliza si caninul si il veti pierde si pe el.
Se poate face o proteza scheletata care este superioara unei proteze mobile si pe care o puteti suporta mai usor.
Extensia distala va mobiliza si caninul si il veti pierde si pe el.
Se poate face o proteza scheletata care este superioara unei proteze mobile si pe care o puteti suporta mai usor.
Buna ziua, dupa cum spune si colega mea, extensiile nu sunt prea trainice( mai ales sprijinite pe un singur canin ). Ati mai avut lucrare mobila/ mobilizabila sau de ce spuneti ca nu o acceptati? In functie de ce aveti si in partea de superioara (maxilar ), dar si pe partea opusa etc sunt mai multe variante de proteze. Postarea unei radiografii OPG poate lamuri mai bine situatia.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Proteza scheletata probleme
- 2Proteza scheletata, dinti rupti
- 2Proteza scheletata
- 1Proteze fixe pe implanturi dentare
- 2Proteza dentara
- 34 dinti restanti dor, proteza telescopata imposibil de purtat
- 2A treia zi cu proteza superioara totala
- 2Dureri sau disconfort
- 2Ce tip de coroana este potrivit
- 2Edentatie totala sau se pot reconstitui